- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми трябвЪ сЪветчЕ !!!
Ами значи аз харесвам едно момче!Запознахме се и аз мн го харесах,изглежда и той мен...Постоянно ме сваляше,говорихме си на интимни теми,флиртувахме,целувки туй онуй...и сега в последните няколко дена нещо стана мн студен и нито ми отговаря и вобще се държи някак си тъпо с мен...е много ме мъчи дали не си е харесал друга!абе незнам ко ши прая без него!много го обичам!Кажете ми какво да му кажа или да направя за да потръгне пак всичко и да се оправят отношенията ни(въпреки че нз що така стана,аз всякак си се опитвам да не развалям нищо ама що не става)...![]()
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първо според мен не си влюбена (и няма да УмрЕш бЕз нЕгоУ !!!) и после.. май няма какво да направиш![]()
а споко не го обичаш само така ти се струва![]()
Животът е адът описан в Библията!
Аз пък мисля, че си е влюбена![]()
![]()
И как така няма какво да се направи... няма да се отчайваш, горе глава, всичко сте се нареди, ще видиш може просто да не е бил в настроение или нещо такова. Абе сигурна съм че всичко ще се оправи и ще се съберете. Но недей да бездействаш.Поемай риска да отидеш при него и да се изясните.Ако той чувства това което и ти ... ще е мн хубаво. Ноо ако не испитва това което ти към него, значи просто не е за теб. Айде успех
![]()
![]()
абеее thefreak тии кой знай къв си !!! Познавам момичето и мога да ти кажа чее не е лапе, на 15 е !!! Това е първия път когато тя се влюби. Мн си е печена !!!
Познавате се от 1 месец и ти умираш за него.. омг.Добре,че не умират така всички,че сигурно нямаше да остане живо същество!
та по темата може да си има проблеми,да не в настроение както казаха по-горе или просто да си е харесал друга.Поговори с него,излезте на кафе и се изяснете ае успех
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Няма да умреш без него, ще умреш от неграмотност.
Айде стига леготии... Някъв ошмулен ти е казал, че те обичка и айдеее, ще има сватба..
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Кажи му!!!!!!!!!!!
че тя и на 30 може да е и пак да е лапе ... и ква си ти че да се опитваш да променяш мнението на хората ....Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
So free
Първоначално написано от stefsi
![]()
![]()
![]()
майната и на грамотността всеки натиска грешни бутончета на клавиатурката случва се ..... ама май много flame-ваш :}
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
r u shur?Първоначално написано от SexY_LipS
"Ами значи аз харесвам едно момче!"
"много го обичам!", лапетийски истории.
ъхъ ама нещо сбърка.. не е никаква памучна котка ами свиреп заек.. и вземи се поукроти малко.. нищо лично, но не мисля, че можеш да говориш така за човек който НЕ познаваш..Първоначално написано от stefsi
100 точки, право в десетката и т.н. от тоя сорт, много вярно
Не си влюбена... просто си загубена.. иначе по въпроса мисля че няма какво да направиш,защото по това което си написала ми се струва, че момчето просто си е направило ташак със теб
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
съгласна съмПървоначално написано от talisman4e_
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Благодаря за подкрепатаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
А колкото до грамотността - когато се стараеш да пишеш грамотно, а нЕ ЕтУ ТЪкА, го приемам като израз на уважение към четящите.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Според мен трябва да му кажеш какво изпитваш, особено, ако и той ти е показал, че те харесва.
ау ама тя на тебе е говорилаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
аз си мислех, че на момичето от горното мнение
не съм забелязала.. както и да е пак щях да кажа същото дори да бях забелязала
![]()
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Как си го изпросих =^.^=
Не си влюбена... просто си загубена ..Няма да умреш без него...а и не мисля,че той е имал нещо към тебе
![]()
явно на момчето вече не му харесваш и си е намерил друга-това е някой тъпанар сигурно
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
Едва ли мога да бъда по-съгласна!
![]()
![]()
![]()