- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам и живея!
Привет на всички сладурани и сладури във форума!Пиша,понеже просто искам и аз да споделя с вас колко съм щастлива...преди точно година и два месеца се запознах с момчето,което ме накара да се почувствам единствена и неповторима.Тръгнах с него без дори да го познавам,а сега не бих го заменила за нищо на света.Връзката ни е като извадена от някоя книга приказка - има и хубаво,и лошо,има всякакви чувства,има от всичко по малко и затова дори и след година и нещо химията между нас продължава да съществува с пълна сила и двамата правим всичко възможно това да продължи още дълго...Никой не вярваше,че между нас ще стане нещо,дори и аз самата не вярвах,а сега го обичам повече от всичко на света.Пожелавам на всички да изпитат това,което аз изпитвам в момента...няма нищо по-хубаво от истинската любов!Обичайте се...
Pojelavam vi vinnagi da se obi4ate kakto i sega![]()
![]()
![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Това е прекрасно
Пожелавам на теб и приятеля ти да сте заедно още много време и да сте все така щастливи
![]()
В момента и аз съм в същото положение само че ние сме по-пресниот 4 месеца....дано и ние да сме така щастливи като вас
![]()
Благодаря...пожелавам ти го съвсем искрено
Браво.Радвам се за вас.Дано връзката ви продължи още много дълго.И аз в момента имам много силни чувста къ медин човек,и знам колко е прекрасно това усещане.![]()
![]()
в приказките няма нищо лошо освен когато свършат но ти пожелавам живот като приказка![]()
in defense of our dreams...
Аз пък никого не обичам и пак си живея..![]()
Още едно ЧЕСТИТО!Само така повече хубави теми.Стига с тези драми за нищо...Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
Обичайте се много!
Много яка тема.
[size=7][b][u]fosse cos
блазе ви... много е яко така
много успехи Ви пожелавам от![]()
![]()
Успех и занапред![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Еееееееееееееееее колко се израдвах на таз тема ...
сичко живо се оплаква .. тоя ме скъса ... не ми обръща внимание .... хаха ....
Ми какво да ти кажа .. обичаите се още дълго![]()
..
и няя да откажа и аз да срещна някой такъв![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пожелавам ви да сте все така щастливи и влюбени![]()
Страшно много се радвам за вас![]()
Обичайте се!![]()
![]()
И аз ти пожелавам от все сърце тея година и 2 мсеца да ги умножиш по 100Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
+1Първоначално написано от The_iMMortal_f
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Хубаво е да се виждат такива теми. Някак си ми дават надежда ,че все пак всичко се подрежда и можеш да си наистина щастлив. Пожелавам ти всичко най-хубаво във връзката , незабравими моменти и много много любов :)
любовта е стимул за живот .. и когато прочета .. нещо от сорта .. просто ме кара да се усмихна .. да се усмихна на щастието на хоратапродължавайте да пълните .. форума .. с все повече усмивки . и все повече любов ... : )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Страхотно е, че има поне един положителен човек в тоя форум, продължавай така мацкаПървоначално написано от sextazy_baby
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
много се радвам за теб...мн успехчета![]()
![]()
Благодаря на всички за пожеланията и да ви се връщаОбичам ви
Дано винаги да се обичате толкова, колкото се обичате сега![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!