Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
Цитирай Първоначално написано от rocking_time
емммм то при нас историята е мн странна...смис бяхме заедно на море в една компания ии на третата вечер си седяхме двамата не6то се забивахме и той ме целуна толкова ми бе6е странно тогава цяла но6т се въртях и си мислех:тва прото така ли бе6е или ве4е сме не6то пове4е...и ест е второто
Значи няма какво да се настройвам,то само ще си дойде
Благодаря на всички за отговорите
да,но все пак оставо момчето да направи първата крачка
Не е эадължитено.Ако го имаш эа такова-лошо эа теб :Д
Ще дам най-елементарен пример,свърэан с историята,эа която раэкаэах.
Спях си най-спокойно и по едно време се събудих.Отворих си очите и видях,че моят човек ме гледа,беэ да го мисля,съвсем импулсивно се надигнах и му лепнах една целувка.Не съжалих нито эа това,нито че се събудих :Д Щях да си проспя хубавата нощ.Така че рискувайте повече и може да сте по-щастливи.
еее да,но виж сега тва все пак си е бил твоя човек...а ако момичето избърза и целуне мом4ето първа,то може да отреагира по странен начин и 6те стане много гадно
Моя човек си беше,эащото така усещах нещата.
Иначе въпросния човек не съм го поэнавала добре,эащото...абе,раэкаэах по-горе. ;] Така че,когато ги усетиш нещата,не трябва да чакаш,а да действаш. ;] Това е моето мнение.
оо извинявай,но чак сега про4етох написаното от теб по-горе...ее виж твоя случай е специфи4ен..и аз така бих постъпила