- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- старата любов..
ти си объркана и от цялата тая работа е потърпевш новия ти![]()
Попринцип няма смисъл да се връщаш при него,щом те е оставял преди и пак се е връщал няма гаранция че няма да го направи пак нали ? .. Но лично аз бих се върнала при него.. Говоря и от моя гледна на точка на това ако стане така с моя приятел защото и той сега е първият който съм обичала .. Бих се върнала макар и да знам че може да боли пак адски много ..
Емии извинявам се за грешката и се поправям,но ако мислиш,че в момента ми пука за правописа ми...Първоначално написано от LiOnEL`
az bih se vurnala pri nego,vse pak go obi4a6 i ti lipsva,moje da se poly4i ne6o,no moje i da e gr6ka,no ti opitai,dai my 2-ri 6ans
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Научи се да пишеш грамотно!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Стига се жалваш за тоз момък.Не може да ти нарежда какво да правиш.Да не те притежава.Ама бахти и акълаПървоначално написано от aka6a_vamp
. И какво да те посъветваме вие си знаете.Освен да му биеш две баници и да си ходиш няма друго решение.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ами ако пак се върне при теб и после пак те остави както е правил преди?? Помисли дали искаш пак да си наранена и се върни,на твое място сигурно щях да се върна при него,ни то си помисли че може да продължите същата история ако не се е променил! Успех с решението дано е правилното![]()
!