.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    ти си объркана и от цялата тая работа е потърпевш новия ти

Попринцип няма смисъл да се връщаш при него,щом те е оставял преди и пак се е връщал няма гаранция че няма да го направи пак нали ? .. Но лично аз бих се върнала при него.. Говоря и от моя гледна на точка на това ако стане така с моя приятел защото и той сега е първият който съм обичала .. Бих се върнала макар и да знам че може да боли пак адски много ..

Град
    Дълбините на канала :D

Re: Ужас

Цитирай Първоначално написано от LiOnEL`
    Добре как може(към авторката се обръщам) да напишеш АДЦКИ?!Просто не ми го побира главата...По принцип не се заяждам,но много ме дразнят такива елементарни езикови грешки...Или пък БОУШИНСТВО Пише се болшенство и идва от руски(това вече не към авторката)
    Емии извинявам се за грешката и се поправям,но ако мислиш,че в момента ми пука за правописа ми...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az bih se vurnala pri nego,vse pak go obi4a6 i ti lipsva,moje da se poly4i ne6o,no moje i da e gr6ka,no ti opitai,dai my 2-ri 6ans
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: старата любов..

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    историята ми е много заплетена надявам се така или иначе да ме разберете.В момента ходя с едно момче вече 2 месеца всичко е много хубаво.Преди да тръгна с него приключих една връзка...с първото момче,което съм оби4ала-адцки силно при това.За да няма недоизяснения ще кажа,че аз го осавих за6тото той непрекъснато ту ме оставя6е ту пак се връщаше при мен и просто ме истезава6е по тоя на4ин.И сега ето след 2 месеца той ми се обади и ми каза 4е след малко 6те ме 4ака на нащо място.Разбира се,че отидох,кой не би?И сега той ме моли да се върна при него..за него това,че имам приятел няма значение.Адцки объркана съм,моля ви дайте ми някакви съвети едни ми казват зарязвай сви4ко и се върни при него,други-остави го,той не си струва!
    Научи се да пишеш грамотно!
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    оххх той снощи ми наговори ужасни нещА..каза ми,че даже и да не се върна при него трябва да зареже сегашния си приятел...каза ми че аз няма да съм щастлива без него и че нямам бъдеще леле колко ме разстрои
    Стига се жалваш за тоз момък.Не може да ти нарежда какво да правиш.Да не те притежава.Ама бахти и акъла . И какво да те посъветваме вие си знаете.Освен да му биеш две баници и да си ходиш няма друго решение.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Ами ако пак се върне при теб и после пак те остави както е правил преди?? Помисли дали искаш пак да си наранена и се върни,на твое място сигурно щях да се върна при него,ни то си помисли че може да продължите същата история ако не се е променил! Успех с решението дано е правилното !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си