- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хайде да правим следното..
Праите си форумна среща и праите адската оргия и после да видиме дали ше питате девствени отворени изчадия такива..
точно така аз толкова го искам искам нали ще ме викнете за да мога да давам и аз компетентни мнения и да не забременявам от кихнали в лицето ми мъже![]()
Ама като забременея през устата всички ще събирате пари да ми отглеждате чавето щото няма да се знае кой е бащата![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ъхъхъхъхъ.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ама разбирасе утре сутринта започвам кампания за набиране на средства за 'АПМККЗПУ" -Анално податливи малки курви , които забременяват през устата.
Ми колкото и да ви е неприятно милички,сладички заблудени детенца-момченца тоя сайт е за питане и споделяне![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
'АПМККЗПУ"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КАКВО ЛИ СИ ПОЖВЛАВАТ ЗВЕЗДИТЕ , КОГАТО ВИДЯТ ПАДАЩИ ХОРА ? ? ? ?
ше доведъ курвите![]()
[феШЪн sTАЙL]
Камбаните ще бият за теб, защото ще умреш, ако със assd22 се заядеш![]()
![]()
Разполагам с личен отряд за мокри поръчки/наказателни акции
внимавай с мене манец