Не са лоши дрехите,имам някои неща от там,но не са с нещо по-различни от мноооооооооого други магазини.
мен повече ми харесват парцалките в теранова![]()
Аз до колкото знам има само в София.Първоначално написано от whisp
2 неща имав от тав и и двете се съсипаха след първото пране.
[size=7][b][u]fosse cos
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от 24white24
Че "MANGO" на мен ми прилича на такъв магазин, не знам какво толкова го хвалят? Тези дрешки, които видях във сайта ми допадат повече
Направи добро- яж л***о !
аз имам само един потник от там -не съм кой знае колко очарована,облякох го 2 пъти на морето на път за плажа и това му беше![]()
има в пловдив в сайта на марката пише улицаоще не съм отишла,но сестра ми каза,че в Сф няма нищо особено
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
И в мола в Стара Загора има Sprider .. аз лично не съм им почитателка .. някак са ми убити техните дрешки .. предпочитам Теранова ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Намират се и хубави неща. Обаче обикновено са троснати в магазина по - големите номера и мен всичко ми изглежда грозно, ако не го пробвамКато цяло не е нищо особено.
Stay up all night with the stars *
Малко пазарски ми изглеждат..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Всъщност не се залъгвай от сайта. Една приятелка си беше харесала от каталога им страшно сладко розово яке, но не и се чакаше да го пуснат в магазина и си купи друго. Като отидохме да го видиме все пак на какво прилича беше ужасно, на всичкото отгоре розовото не беше розовко ми беше като боза.Първоначално написано от mishmula
Stay up all night with the stars *
В сайта няма нищо интересно, а иначе там пише, че има магазини в София, Пловдив и Стара Загора
Има в Пловдив. На мен ми харесва. Има готини дрешки на добри цени. От там си взех потник и суитчър с къс ръкав, които мнхого си ги харесвам.Първоначално написано от girl91
А иначе се намира до BauMax, това е в началото на Тракия, като идваш от центъра.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Мм,не ми харесват дрехите,или са много обикновени,или твърде кичозни..![]()
Това съм го писала когато още нямаше в Пловдив, а преди да отворят в Пловдив отвориха и в Стара Загора.Първоначално написано от vercheto
Дрехите не са нещо особено. Не съм си купувала дрехи от тази марка.