- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- чайчета 3в1
Пиете ли такива чайове, аз да, много по удобно е то другите, в пакетчета а и имат приятен вкус
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Не, защото не обичам чай. Предпочитам кафе 3в1, но.....ми идва доста сладко напоследък и затова пия 2в1 с малко захар![]()
Чайове , кафета .. 3 в 1 , 2 в 1 - хич не са полезни... Само , като си представите каква химия са ..![]()
Envoi moi ! ;]
За пръв път ги виждам![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
+1![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
За първи път ги виждам тези чайове. Понякога пия чай, но от пакетчетата, които се слагат във вода
Пия понякога, да, главно зимно време, много са хубави.
отвратителни са!
предпочитам си пликчетата от кутийките.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Аз за 1ви път ги виждам![]()
![]()
Ама аз много обичам чай и трябва да ги пробвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
на мене мама ми прави домашно приготвени чайове - липови, ментови... Вкъщи си имаме набрани билки и си варим с тях чай, иначе имам и в пакетчета дето се слагат във вода, ама друго си е домашния!!!![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Пия зелен чай, но не 3в1, а пакетче дето се топи във топла вода :/ 3в1 според мен не е хубаво
Първоначално написано от Drogiranata_
Не бих го пила това...
Saatana vittu perkele hate crew!
Не мога да разбера кое не ви вдъхва доверие, по същата логика не трябва да пиете и кафетата 3 в 1 и 2 в 1, това си е обикновен чай, само дето е 100 пъти по-удобен от другите. Въпросните чайове представляват смес от натурални съставки на плодове, лимон и мед, просто го изсипващ в гореща чаша вода, разбъркваш и пиеш.
колкото и да е вреден, много ми харесва и не мисля да се отказвам от него, не стигат другите неща, че и това трябва да спирам![]()
Не обичам чай...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Дам... аз чайовете ги пия натурални само с мед, но кафето ми харесва на вкус повече разтворимо (Нескафе или сега Чибо, но не 3 в 1, ми просто разтворимо - аз отделно си ги слагам нещата).Първоначално написано от Mihailova
А ако знаете какво е хубаво да пиете чай от билки, които сами сте си набрали... Хем по-ароматен, хем знаете какво пиете! И е готино да излезеш на зазоряване на Енъовден (май тогава беше).![]()
не живеем на село да си сабираме билки, хората за всичко са помислили :P
Аз много обичам чай..изпивам по поне 3-4 на ден и вечер преди да заспя всяка вечер пия чай..нещо като правило ми ено тези чайчета 3 в 1 не ги харесвам, защото аз обичам чая само с мед..а тези са със захар и самия вкус е съвсем различен
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и тва не го пия.Първоначално написано от Undying
![]()
Еми и аз не живея в село,но пак си имаме събрани билки,за всичко си има начин,но все пак който каквото иска това да пиеПървоначално написано от colymoly
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз пък си обичам чай,въпреки че въобще не пия често.И си пия или някакви домашни или от пакетчетата дето се слагат във вода![]()
Ти си прави каквото искаш, но не мисля, че 1-во трябва да живееш на село (достатъчно е да имаш имот там и да ходиш когато поискаш)и 2-ро, че да се берат билки е нещо недопустимо в силно развития 21 векПървоначално написано от colymoly
. На мен ми е приятно да ходя сред природата, но също така имам технологиите, които имат и всички други... Не съм някъв "унгабунга", просто обичам природата и естественото!