Какво мислите за този магазин? Продават ли хубави дрешки според вас?
На мен лично много ми харесаха стоките, като влезнах за първи път, а и имаше евтини нещица. Даже мисля скоро пак да ходя и да си накупя дрешки. (:
Дали имат сайт или нещо подобно?
На мен ми харесват. Аз купувам дрехи от там и Теранова главно...
samo tva namerih http://www.spriderstores.com/ .
не са лоши![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Има не лоши неща, но материите не ми допадат много-много..![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами когато бях в варна си накупувах куп неща от там мене ми харесват ако направят в вт съм в магазин аредовно![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
за първи път чувам за този магазин![]()
Много ми харесват нещата там, но все не се наканвам да отида да си взема нещо...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тоя магазин само като му видя подредбата и дрехите и ми заприличва на някой магазин за дрехи на килограм...
От сайта нищо не си харесах....Ама все пак имат ли магазин в Пловдив и къде?
Знам само за София, защото там ходих последния път.![]()
Мисля, че беше някъде преди Теранова.
На мен ми харесва магазина,сладки дрешки имаНямам много впечатления от качеството,защото имам само една блузка оттам,ама за цяло лято не е мръднала,така че съм доволна
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
На мен пък точно подредбата му ми хареса.Първоначално написано от 24white24
![]()
да разхвърляните дрехи и сложени на купчини все едно ги подаряват а не продават да не говориме, кви размъкнати материи използватПървоначално написано от Hit 2 fit.
Абе въпрос на вкус, щом ви кефи носете си ги тия дрешки.
Е, аз само един потник съм си купила оттам, и като за 8 лева не беше зле.Първоначално написано от 24white24
![]()
Иначе наистина някъде са бая разхвърляни дрехите, ама ме кефят отделните сектори. ;р
Магазина мн ми харесва в Атина като ходих си купих доста неща от тамВчера ходих в тоя в София и имаше сладки неща
To infinity and beyond.
Взимам си чат пат неща, но като цяло са доста грознички,особено в магазина на Витошка
Smile!?
Според мен, пък има ужасни неща. Влизала съм няколко пъти и е същата работа като в Теранова.Нищо никога не съм си харесвала. Или дрехите са прекалено натруфени или са от гадна материя, която изглежда, че ще се скъса всеки момент. Въобще не ми допадат нещата.
![]()
и азПървоначално написано от Iv Jonas`
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ми имат и добри неща.
рядко,но ги има,както е и положението в терранова![]()
Не ми харесват дрехите там много... Особено материите.Има и хубави неща, но рядко.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
има ли магазин на тази марка който да се намира в Пловдив и ако може да ми обясните къде е (ако все пак има ) ?![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur