Нали се чували лафа за тва че когато питат един мъж с колко е спал той казва истинската цифра + 2-3 отгоре, а жената казва истинската цифра като смъква 2-3 от реалната цифра

Дали е случайно?

Аз обаче не се дразня чак толкова, че мъжете могат да са курви и това дори е нещо велико за тях, а ние не можем.
Защото ние жените избираме мъжете, а не те нас Дори плейбоите нямат глас, ако патките които им връзват не мислеха с главите си.
По правило е така, и дори мъжете го знаят - жената избира мъжа, дали ще са заедно, дали ще преспи с него и т.н.
Аз например не бих легнала с кой да е, не бих позволила само защото съм разгонена (например, въпреки че аз тези настроения ги подтискам, а точно в момента секса е последното за което мисля все пак съм прясно зарязана и горчиво влюбена) някой да ме тъпче, да ме целува и мляска, да ме опипва... Не знам, не мога да си го представя, и се надявам това мое виждане да не се промени.
Може би затова ако някое момиче има голяма бройка я набеждават за курва - тя може да е добро момиче, ама в очите на момчетата може да изглеждат много тъпо разни девойки които им пускат на по купони или на 1ва среща.. нз..

аз едва ли ще имам много бройки през живота си, така че не ме грее какво е общоприетото и колко несправедливо е