- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Притеснен съм...
Утре ще правят операция на баба ми, а по точно ще и сменят машинка, която помага сърцето да работи... извинявам се че не знам термините и всичко, но искам да в ипитам кой колкото знае.. тежка ли е операцията, знам че се се прави с месна упойка и не трае дълго, но аз пак се притеснявам страшно много. Защото живея с баба ми и дядо ми... =[
Raise your fist!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Само споко . . и УСПЕХ !![]()
![]()
аз доколкото знам не е чак толкова опасна,така че спокойно,всичко ще бъде наред,ще видиш![]()
няма нищо страшно ..пък и след операцията баба ти ще се чувства по- добре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дам, съгласна съм с мненията преди. Няма нищо страшно.![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Спокойно.. аамм виждам, че темата е от вчера и се надявам, че всичко е минало добре..![]()
Спокойно всичко ще е наред![]()
Предполагам че дори по това време вече е свършила операцията и си спокоен![]()
Ще се оправи
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много се надявам да е успешна.И не го пиша това само така.Наистина стискам палци!![]()
+1Първоначално написано от DjBaloon
![]()
всичко ще е наред
да ти кажа ти си много мило момче за дето се притесняваш така за баба си и по принцип си готин и съм сигурна че всичко ще е наред
ще потърся малко инфо какво е хубаво да се прави след такива операций но не обещвам нищо
не се притеснявай няма опасност при такива операций![]()
![]()
in defense of our dreams...
абе не че нещо ама нали си наясно че хората умират от време на време?
не бе, наистина. всички можем да ти кажем че ще се оправи ама.... гаранция няма... червеите ни чакат всички колкото и да не можем да го осъзнаем повечето...
тъй че... кФото и да стане...![]()
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Първоначално написано от nekaf
прав си но в такива моменти трябва да сме позитивни и да не мислим най лошото...
in defense of our dreams...