- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-готин ник!
Натъквали ли сте се на потребилтел с ник,който ви кара да се замислите дали може да го гепате или нещо от сорта?Абе кой ник нейм ви харесва най-много,ако има такъв?Независимо дали е забавен,изродски и т.н.Ник който ви харесва..
![]()
![]()
аа сички след мен
![]()
Имаше една приятелка .. дет се беше писала " - - Сладка _ Пръдла "![]()
Много и се кефех ! Незнам![]()
![]()
мммне![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
ТочноПървоначално написано от Lil' Dizz
И аз на моя най-мн му се радвам
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
еми аз на моя си се кефя,но сега бих си сложила някои по-различен..
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
mene me kefi "fuck_you_tweety" ama tyka vikam are nqma da se pisha taka tuka..![]()
Харесват ми :
MusicIsTheKey
sh3_1s_7h3_0n3
SINDEL
MaDDnes-f
korn
incheto
sexa_na_komplexa
дуги в момента не се сещам.
Тва не означава,че не може да има и други никове,които да му харесватПървоначално написано от Lil' Dizz
А има и хора,които след известно време решават,че всъщност ника им не им харесва толкова много и биха искали да е различен..
Кръчмонавт ;
exploitedteen ;
при повечето не е така, а и ако им омръзне никът си правят нова регистрацияПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Jaffs
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от Lil' Dizz
дам ама на мене би ми било мн досадно..
![]()
![]()
аахахахаххахахахахахахаха ххахахахахаПървоначално написано от tqnkо
![]()
Моята жена ли имаш предвит май![]()
Добре е слуша![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Много тъпо!Много ясно, че всеки ще гласува за своя...пффф...има ли смисъл от такива теми...
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
не е тъпо..само ограничените хора ще гласуват за себе си!по коментара ти мога да си представя от кои си..има много хора които харесват нечий чужд ник повече..а ако не е така нячи нямат място в темата!И тва не е конкурс никой не гласува..просто изказва мнение!Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
И аз едно време незнам що се регнах с този никнейм не ми харесва нещо ама сега не ми се иска да започвам отначало и ш си седя с него![]()
Суетата.Моят любим грях.
нали..точно за това говоряаз имам толкоз никове дет ся се чудя с чия глава съм ги измисляла
![]()
аз пък съм с два ника (навсякаде различно)
1mp0s1bL3 or b0TiraL![]()
[/code]
Първоначално написано от ClockworkOrange
Аз много си харесвам сегашния ник. Предишният също. Тук винаги ще ме знаят като LINKNOT.![]()
Първоначално написано от Ден
LINKNOT тва ти ли си?!?
![]()
1вия ми ник беше " TheRealestRiddah " след това " Mopreme " след това за кратко " Geronimo " и към края вече се подвизавах като " Parish Crooks " и сега Макавели или AmaruСпоред мен всекки Nickname си има значение за притежателят му.. е има и някой които ползват нек'ви пълни измислици за никове но т'ва си е др. тема
" TheRealestRiddah " Хехе.. си е "TheRealestRiddah" просто ми харесваше много !!
" Mopreme " Това е първото име на доведения брат на 2 Pac " Mopreme Shakur "
" Geronimo " Това е първото име на Кръстника на 2 Pac " Geronimo Pratt "
" Parish Crooks " Рожденното име на 2 Pac
" Макавели " Това е един от псевдонимите на 2 Pac
" Amaru " Еми.." Tupac Amaru Shakur "
Еми т'ва е
Тупак Амару Шакур
( 16.06.1971 - 13.09.1996 )
I'm just trying to live right and pray you take me through .
And with this song I dedicate to you, my Lord .