- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любов от пръв поглед?
Sashtestuva li Lubov Ot Pryv PogLed (Spored mEn Da DorI aZ sAm O4asTvAl V TaKIVa SituAcii)
Редакитароно от Цвети.
7-ма точка.![]()
zasega ne mi se e sluchvalo,no koi znae...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Няма такова нещо като любов от пръв поглед.. привличане да, но не може да се влюбиш без да познаваш човека .. така мисля![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
da...po-vqrnotoПървоначално написано от delina
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Може да харесаш даден човек като го видиш, но чак пък да се влюбиш в него при положение, че не го познаваш...не!
А пък и "любовта от пръв поглед" си е чисто плътско влечение имам предвид, че ти се "влюбваш" само във външноста.
Може би...но мисля,че е въпрос повече на привличане.Как да обичаш без да си опознал другия.Ноо пък нищо не се знае,защо пък да не вярвам![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от delina
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Абе до сега много пъти съм се чудела що е то "любов от пръв поглед"??? Да видиш някои як пич/пичка и да ти светнат очите ли какво? Е па ако е така аз редовно срещам яки пичове и...незнам, кефя им се...А иначе не си представям само да скиваш някои и аидее \"кога ше се женим"
![]()
♥ ♥ ♥
съгласна съмПървоначално написано от delina
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не знам и да има не ми се е случвало...
Glory,Glory Manchester United!!!
има.един единствен път съм го преживявала (:
Съществува любов от пръв поглед,но не трябва да бъркаш любовта с обичта.![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
da!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
То любов няма ти искаш от прав поглед![]()
![]()
Естествено,че има..Обаче вторият поглед винаги разваля нещата..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
От пръв поглед нз дали има любов ама определено има привличане.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
А за големите като теб и мен?Първоначално написано от KillSwitchEngage
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
присъединяваммм сеПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Според мен това си е пресилен случай.Някой/а може да ти хареса на пръв поглед,но не и нещо повече,по-скоро е някакво привличане,чисто физически ефект се получава,не и нещо друго,защото не познаваш човека отсреща,не знаеш какъв е характера му,интересите,доколко може да си паснете.Всичко се дължи на едно визуално възприемане,което в повечето случаи се оказва погрешно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
За мен любов от пръв поглед не съществува, може да се появи харесване, привличане, но не и любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
от пръв поглед оценява само външноста ...
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Без да познаваш човека? Не, това не е любов, жеалние да го ебеш е ... нищо повече![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!