- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луда ли съм?1?
....
не си луда![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си луда.Няма нищо лошо в това човек да е щастлив...тъй,че няма какво да ти се оправя...
Тва е първата седмица макс 2. Като осъзнаеш че си сама и почне да ти липсва ще ти мине ентусиазма, ще поплачеш и после пак ще си хепи![]()
Не си луда, ти си човек, който независимо от всичко може да бъде щастлив.До като при такава случка не всеки приема на следващия ден нещата щастливо.
¤ ‰ Никога не се опитвай да разбереш всичко - някой неща не са от значение.. Никога не прикривай чувствата си : Когато си щастлив - отдай им се.. когато не си - преживей ги! Никога не се страхувай да направиш нещата по-добри... ¤ ‰
Сигурна ли си, че не си пушила и яла зеленеещи неща?
И аз!babity
МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2008 9:06 pm Заглавие:
Завиждам ти!!
Аз съм луд,така че моя отговор е,че си лудаХаресвам лудите
![]()
За следващите няколко човека,които винаги ги има в такава тема след моите мнения-ДА прочетох темата![]()
....
[quote="A_B_C"]Аз съм луд,така че моя отговор е,че си лудаХаресвам лудите
![]()
[size=1]
ме тоо..![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
ем А_B_C от планетата на екстазито![]()
ина4е сериозно от Варна
![]()
![]()
А може би просто не си осъзнавала, че можеш да си е без него...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
там е сууупер
![]()
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от Bubles
Все пак ми е на 10 минути път ходя да игра Там НФС (много добър на тая-Най обичам да играя на пистата ДЖин с Тоник
)
Първоначално написано от ХодещСъвет
ooo и тя е супер любимата ми е
![]()
![]()
3-то весело A_B_CПървоначално написано от kPuCkA
![]()
еми явно не го обичаш толкова...... ма да ти не пука![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ей обичках си го и то много старшно много изглеждах като сега когато го срещнах супер happyПървоначално написано от MonSitY
![]()
![]()
a и къде учааа ми то си е тайна![]()
не ви трябва тва
![]()
+1 Ти ме разби! Просто нямам думи.Не си луда ти си изключително голям непукист!Първоначално написано от GregoryHouse
Аз също .Човече ти ме кефиш.RESPECT! :PПървоначално написано от babity
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ANTIHUMAN
мерси :P
Еми има два варианта според мен.
Или докато си била с него да си усещала някакво бреме, от което той те е отървал като те е зарязал.
Другия вариант е, както ти сама каза- много си го обичала. Може просто да не можеш още да проумееш, че си го загубила и това да е един вид защитна реакция.
![]()
Или може просто да си готина и да не се спичаш като другите по 2 месеца и да изпадаш в депресий и да искаш да се самоубиваш....
The Spark