Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
Цитирай Първоначално написано от haaaa
Нещата стоят така.Аз съм на 14 год и вече съм с момче на мойта възраст от 1 година,което на нашите години е рядко срещано.Обичаме се ужасно много..Толкова,че бих убила човек за него,той също.Хубавото е ,че учиме в едно училище и нещата са така,че постоянно сме заедно.Досега не сме мислили за секс защото сме прекалено малки,но според вас нормално ли е да го ревнувам ужасно много..Никога не ми е изневерявал,но се е заглеждал по други момичета,но нищо повече.Аз откачам и от това,Той също е ревнив.Не че си нямаме доверие ами..Незнам точно как е..УЖАСНО ГО РЕВНУВАМ ..Кажете ми как да спра това ужасно е ревнувам го от почти всичко Имам чувството,че в скоро време ще полудея..И се чудя да не би ревнуването да се дължи,че той има някакви нужди които не му давам..и той се заглежда по други заради това ох нз..ПОМОГНЕТЕ ПЛС
Естествено, че е нормално да го ревнуваш, ама не прекалено..това показва, че ти пука за него. Прекрасно е, че се обичате, че не избързвате в секса, че сии имате доверие...не може всичко да е перфектно, нали? Според мен двамата трябва да направите усилие, защото на тази връзка й липсва съвсем мъничко.