- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми!
Ревността е нормално нещо за връзките. Всеки ревнува малко или много просто едни го показват по-явно, други го крият вътре в себе си... Ако до сега момчето не ти е дало наистина притеснителен повод - няма от какво да го ревнуваш. Все пак сте заедно не от вчера или онзи ден, а от една година... Това, че се заглежда е напълно нормално за мъжете. Ние също се заглеждаме, не можеш да го отречеш, понякога дори неволно ставаВсе пак нали затова са ни дадени тия очи - да гледаме с тях
![]()
Колкото до секса - това, че сте заедно от 1 година не значи, че непременно трябва да спиш с него. Първият път е важен за момичето и щом не се чувстваш все още готова по-добре не избързвай.
Ако смяташ, че в секса е проблема за да се ревнувате поговори с гаджето ти, кажи му какво мислиш и го попитай дали наистина това е проблема. Успех !!!!!![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..