- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се познае?
Първоначално написано от LMSM
хахахуахухуаухаПървоначално написано от Janeta_
![]()
![]()
![]()
Върви по центъра и гледа на кой му е станал
![]()
![]()
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
Съчинения...Първоначално написано от Tak3-Th1s..
Може пък да й е интересно дали приятеля й е възбуден когато е с нея и прочие? Ама дайте да пишем идиотии... Боже, боже.
И аз се чудех моя бивш дали се възбужда когато е с мен, защото не му личеше през панталоните. Аз по-скоро леко си сложих ръката там, но наистина не винаги става палатка и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много трудно се познава...Иначе само като седнеш в него, като го прегърнеш или се доближиш изключително много се познава веднага... Аз поне така познавам
![]()
Да това, че се издуват дънките едно на ръка![]()
Ама гледай там ако почне да се пооправя и да си вдига дънките или да се върти настрани начи 100% не е успял да укроти звяра
![]()
![]()
Може да се вгледате внимателно в пакета... И да не е в "боен режим", ако се вгледате повече и ви забележат, може и това да стане !
Днес имах кофти 'надървена' случка...
Пътувах си в маршрутката, а до мене имаше някакъв пич и взе че ме хвана, хубаво че имах чанта "под ръка" , с която да скрия "задоволството си", иначе можеше да стане много кофти, даже да ям бой сигурно ...![]()
Много е кофти , когато си недоспал и те хване "сутрешната ерекция" в автобус или на някакво друго обществено място... В такива случаи, не си мислете, че "момчето ми се дърви и ме гледа премрежено" - най-вероятно на момчето му се се спи, тъкмо се е събудило и организма му прави "профилактика" да разбере дали всичко е ОК.
Equality For All !
ооо може може и то много лесно...ако му е малък тогава незнам...може би с напипване....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от LD-to
+++1![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
![]()
е как няма да познаеш
![]()
![]()
ЕГАТИ ТЕМАТА
:-
ami mislq, che ako poznavash vyprosnoto momche nai-lesniq nachin e ako go pregyrnesh. Stiga naistina da moje da mu stava de, che sigurno ima i mekichki, deto pak sa v erekciq. Ne sym mnogo zapoznat
xXaxaxaПървоначално написано от Tak3-Th1s..
![]()
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
naprao vs me razbihte![]()
![]()
![]()
az pak li4no s pipane razbiram
![]()
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!