- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дио тен Момчета
Здравейте...сега ще отнеса доста .....коментари,но искам да чуя вашето мнение по въпроса: Какво мислите момчета да си слагат фон дио тен ( е разбира се не да се хлепат целите ами в нормите и да не се забелязва) ? защото на един фр му стои мн добре и се зачудих .... Всеки си има мнение .... коментирайте
Не ми харесва![]()
![]()
Това е само за жените според мен.
Зависи от момчето. Ако има ужасно много пъпки или пък белези от пъпки защо да не слага.![]()
Иу... Бахти, сичко живо или изкурвява, или изпедерастява![]()
ползвал съм няколко пъти, и то не на цялото лице, а ако ми излезе пъпка
Raise your fist!
ами забелязах един приятел от време на време сякаш си слагаше обаче се оказа, че има проблемна кожа и тва било някъв успокояващ крем с матиращ ефект или нещо от сорта..
иначе нз май не ме кефи..следващата стъпка и безцветен гланц...
Още малко и сенки ше започнете да слагате![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
нееее
то не стига,че си бръснете краката,слагате си спирала,гланц...ае стига ви толкова де![]()
;]
+1 !Първоначално написано от Люси
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Че като е пъпчасало да ходи на козметик !Егати и "момчетата" в днешно време.Тоалетката им е по-пълна от моята.
Отговор: НЕ МИ ХАРЕСВА !!!
Коментар: they are GAY !!!
Първоначално написано от Drogiranata_
Някой певци сигурно слагат,макар и бледо,за да прикрият някой неравномерности в тия зони.Първоначално написано от Dessynka
![]()
![]()
Тва,че е 21 век,няма нищо общо.
Иначе е грозно.
Е,ако ътрябва да прикриеш някоя пъпка-ок,ама цялото лице...бла
Е,за една пъпка или нещо такова и аз съм съгласна ама иначе сякаш не..![]()
Супер грозно става като имаш пъпки , независимо момче или момиче да се слага фон дьо тен !!!Твърдо против , то не бяха очила , розови блузки , герданчета , гривнички ,гланцове то всъщност фон дьо тен-а не е ново попълнение , много момчета си слагат
Остава да тръгнат на токчета
.. ПРОТИВ !!!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе вие сте се побъркали бе,момче с грим,това е просто отвратително,мислих че след като видях момче с по тънки вежди от моите нищо вече няма да ме учуди ноо явно съм грешала...
Кви са тия момчета с епилирани крака и ръце,облечени в розово и накичени като коледни елхички просто нямам думи,напрао се изгаврихте с пола си![]()
Ами играхме на голо шише иии аз трябваше да целуна едно момче или да му направя нещо гадно(ест избрах второто)). Наклепах го с фон дьо тен,розови сенки и прасковено червило(по-късно каза,че червилото било вкусно). Какво да кажа,едва не се разрева горкото...
Търках му лицето със сапун и вода половин час после щото не даваше други козметики...Иии еми коментара ми е-ТФА СИ Е ЖИВО НАКАЗАНИЕ. Абе още малко и сутиени ще сложите,да ва ева,педита грозни нещастни. Добре,че нямате "дупка",че и тампоните ще подпукате...
![]()
![]()
Гадни хомота... като ти излезе пъпка - лекуваш, а не се мажеш с лайна, за да стане още по-зле.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ako e gei DA...![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ако на момчето са му излезли 1 2 пъпки и да си сложи съвсем малко само върху тях да..но иначе да се клепоти и да става като барби - НЕ!![]()
Ужасно е при всички положения...Момчетата са станали по-женствени от момичетата...пф
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ако е за някоя пъпка .. окей ама цялото лице.Блах.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ммм, за, за!
Следваща стъпка - Мъже на токчета![]()