- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Търся си пончо
не видяюх подходящ раздел за темата ми затва я пускам тук...
таа търся си пончо .... шарено като плетка без дупки и такива.... искам качулка ама не даржа много на нея.... не мн дълго доо гъза. Търся си го НОво не от някой. ако знаете къде има такива пишете и ще ви подаря нещо интересно от компютъра ми ....![]()
ПЛС ПИШЕТЕЕЕ МНОГО ИСКАААммМм
И още един въпрос чанта голяма да събира учебниците и да се връзва с пончу ... ква би могла да бъдее??
Редактирано от Цвети
1-ва точка
Ми... първо ще те питам от къде си![]()
Второ... Отдели си един следобед и се разходи по магазините... няма как де не откриеш![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Ооо,пончо аз имам едно без качулка и е много готини и много си го харесвам.Аз съм от Димитровград обаче си го купих от Германия на цена от 3 евро,беше на промоция![]()
от софия съм .... мн съм търсила ма не мога да намеря... ака някой знае некъв магазин за такива раоти... плс да пишееПървоначално написано от porky
еее ебаси кефааа искам и аз я постни пик плсПървоначално написано от hooliganka89
Ми София е огромен град така че трябва да има яко shopping therapy![]()
Провери в повечето магазини... мисля че и сега е актуално, но миналата година имаше много голям избор по магазините![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
awe horaa ... kujete nqkoj magazin i kude se namira.... i az moga da se setq i sama 4e moga da se razhojdam po magazinite![]()
kajeeete magaziiiniiiiiiiii
Здрасти!Аз също имам, но моето е от ИспанияА защо не помолиш баба си да ти оплете? (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!