.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как преодолявате разделите

Ха, не съм мислил някога, че ще искам чужда помощ (или по-точно съвет) и то във форум..но ето стигнах на това дередже, че на 21г. вече, а да нямам обяснение за някои женски постъпки (но това си е друга тема).
    Та освен по най-лесния и може би безотказен начин - да си намериш скоро друг, или пък да запълниш цялото си време с нещо, за да не мислиш за най-бруталната, нелогична и извън всякаква логика раздяла (и това е друга тема), то тук някой може ли да сподели своя опит или поне да ме насочи към нещо, което дори за минутка би отклонило вниманието от това

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    izlizai pove4e navun,v 6ymna kompaniq,nameri si hobi,tva e ddz
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Как преодолявате разделите

Цитирай Първоначално написано от Naivnoto_magare
    Ха, не съм мислил някога, че ще искам чужда помощ (или по-точно съвет) и то във форум..но ето стигнах на това дередже, че на 21г. вече, а да нямам обяснение за някои женски постъпки (но това си е друга тема).
    Та освен по най-лесния и може би безотказен начин - да си намериш скоро друг, или пък да запълниш цялото си време с нещо, за да не мислиш за най-бруталната, нелогична и извън всякаква логика раздяла (и това е друга тема), то тук някой може ли да сподели своя опит или поне да ме насочи към нещо, което дори за минутка би отклонило вниманието от това
    Такааам, тва не помага. Сърцето си казва своето в минутката, когато се освободиш от ангажиментите, хобитата и всичко, с което си запълваш времето. Понеже си препрочитам изречението и виждам че е написано сложно, накратко казано - в минутката, в която останеш сам, я преди заспиване, я на вечеря ще ти изникне кофти мисълта... или поне при мен е така. Е, пак е по-добре да се разсейваш с нещо де, отколкото нон-стоп да предъвкваш наум случилото се.
    А относно хобитата и намирания на работа.. според мен те запълват времето ти, но не и онази странна празнота, която се самозаличава след известно време. А аз например съм Ок докато съм навън с приятели, но прибера ли се в нас се сещам точно
    за това

Не знам доколко ти помагам, но те разбирам добре.

И в никакъв случай не си намирай веднага нова, пробвала съм го веднъж и заболя изключително много.
    Сега си объркан и наранен, дай си време, почини си от емоции. Дай си да речем няколко месеца. После почвай наново.
    Не знам...

Отчаянието личи междудругото. И не гледай на всяко момиче като на потенциална нова заместителка. Ще сравняваш иначе всяко момиче с тази твоя бивша...

Уф, не знам какво да ти кажа... : |

Успех...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

точно както го описа така се чувствам
    За времето знам, че с него отминава и болката, но ми писна да се разчита постоянно на тази относителна величина наречена "време"
    Защото така може и месеци да продължи тази празнота и мъка, но явно няма лесен начин

Град
    sofia
    здравей! и аз съм като теб в момента вчера ме заряза приятеля ми, вече бивш...след 4-год. връзка и то почти без обяснение..дори не можа да дойде да ми го каже в очите, а ми прати 5 кирливи смс и така приключи всичко...на 22 съм не съм вече толкова малка, за да драматизирам излишно..и откровено казано целия ми свят се срина..напълно осъзнавам и разбирам как се чувстваш, какво си мислиш в момента. какво изпитваш...не е просто да го кажа-аз наистина съм в същото положение.и не се залъгвам, че ще ми трябва занимание или каквото и да било..просто се отдавам на мъката и болката си и когато усетя, че съм готова поне малко, ще опитам отново начисто.не знам колко време си бил с приятелката си, но за мен 4год са много..това си е направо целия ми по-съзнателен живот и не мога просто така да го забравя и да харесам следващия...затова бих ти казала отдай се на чувствата си сега..ако ти е мъчно тъгувай си, ако си бесен обвинявай за всичко нея..но не се опитвай за ден или два да забравиш..така само ще се залъгваш

мале мислих си, че само на мен се случват подобни гадории Мерси, че сподели и се надявам искрено този мрачен период от живота да трае възможно най кратко за теб...сигурно ще ме изпревариш, така че да се похвалиш

еми-аЗ/пла4а/мн-това/ми/премахва/малко/гадното/4увство/на/самота/и/от4аяние/и...Знаете/на/кво/още
    след/иЗвестно/време/все/по/рядко/пла4а-иЗлиЗам/и/се/Забавлява/както/преди/и/си/хващам/др/и/така-малко/упоритост/търпение/и/ще/мине
    I can't stop myself from loving you <3

Фен
    Град
    Варна
    На 21 си и пишеш такива работи?
    Я ми цъкни 1 ЛС,да те светна как са нещата от живота...за птичките,пчеличките....а и да....ще ти кажа какво искат жените в действителност... Поне да разбереш за тъпите им постъпки
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Naivnoto_magare
    мале мислих си, че само на мен се случват подобни гадории Мерси, че сподели и се надявам искрено този мрачен период от живота да трае възможно най кратко за теб...сигурно ще ме изпревариш, така че да се похвалиш
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Излизай повече,разсей се малко,не мисли за случилото се,опитай се да извлечеш енергия от всичко Стани по силен и така ще превъзмогнеш болката! Все пак живота продължава...бъди оптимист. :P

Докато си сред много хора, докато мислиш за нещо различно, ще бъдеш по-добре, дори и само за момент. Пък ако успееш да направиш скорошните, весели спомени по-ярки от тези за раздялата...Ще си се справил с проблема си

Мега фен
    Град
    София
    Трудно преживявам раэдели.
    Аэ не эабравям хората.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Гледай постоянно да има с какво да се разсейваш - било то по кафета,магазини,на мач,дискотека и така

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

....

Пич аз няма да те лъжа, а ще ти го кажа направо... Няма начин да не мислиш за това всеки ден, поне при мен е така, с каквото и да се занимавам по дискотеки насам натам... постоянно мисълта няма да те напусне... та така, че се стегни и се опитай да го преодолееш... опитай се да избягваш контакт с нея, изтрий нейните снимки от компа си(ако евентуално имаш такива все още) друго братле не мога да те посъветвам

Голям фен Аватара на CaSsIe
    излез навън с приятели и се напий много здраво гаранция че поне за малко няма да мислиш за това

Град
    Дълбините на канала :D
    правя си кукла изглеждаща като него и я изтезавам

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

....

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    с пиенИе
    И с "пиенИе" не се оправят нещата знам го от личен опит... на сутринта просто те боли главата и не знаеш на кой свят си...

Град
    Сливница
    треудно преживявам разделите защото съм много чувствителна личност и бързо се привързвам към човека до мен но последната си раздяла преживях много лесно защото нямах чувства към момчето а към друг и нямах проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си