Ми мен никога не са ме зарязвали Винаги аз съм зарязвала или е било по общо съгласие
Но най-бруталния начин,по който съм късала с момче май беше преди 2 години и половина С тогавашния ми приятел ходехме от почти 2 години (без по-малко от месец).Беше 08.01 и той имаше рожден ден.Покани ме,но не ми каза,че едно момиче (2 години по-голямо от него) ще е там.Когато оная се появи много се изнервих,защото не един път му се беше натискала.Извиках го в спалнята и го питах,защо не ми е казал,че и тя е поканена,а той ми каза,че брат й (който също беше сред поканените) я е извикал.Аз естествено не му повярвах...Върнахме се при гостито,но не седнах при него.Той сядаше при мен на няколко пъти,но аз все се местих.После ме извика в спалнята,пита ме какво ми има и аз му казах,че знам за какво е тук онази и че ако не си тръгне ще си замина аз.Той каза,че му е кофти да й каже да се махне и аз му казах "Ми добре...Приятно прекарване с Г."...Всех си чантата,облякох се и си заминах.Той си заряза гостите и тръгна след мен,но (тъй като съм голям инат) се направих,че не го забелязвам...Прибрах се в нас и му писах "Честит Рожден Ден...Дано се радваш на подаръка,който получи преди малко",след което го блокирах
Не разказах случката с всички подробности,но общо взето това беше