- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е последният смс,който написахте на гаджето си
ще ти кажа нещо от сорта на ти си гадно безгръбначно същесто и печелиш моето презрение...ужсПървоначално написано от sarityy
"Не вярвам,че ме искаш повече от онази вечерНо както и да е какво ти казаха за ръчичката
"
"Имам нужда само и единственно от теб"
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Последно СМС писах преди половин година...ма не помня на кой защо и какво..аз не помня неска к`во съм ял вие тука..
Бях го помолила за нещо.. "Да,благодаря много "
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
ami aide togava mnogo ti zdrave
tva be6e na posl mi gadge /v smis ve4e ne mi e/![]()
"Айде после ще мина през стаята ви {} "
"Няма за какво да ми благодариш,това си е истинатаТи си едно невероятно и лигаво човече
"
"И аз те обичам и се радвам,че точно ТИ си човека до мен,защото знам,че няма друго толкова сладко и мило маймунче като тебОбичам те,обичам те,обичам те..."
''мрън..днеска цял ден съм сама в нас,а ти си на даскало ;( ''![]()
Believe in yourself.
"Ясно...пак не можеш да говориш и това е много гадно, да знаеш.. Обичам те ! "
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
"Misleh 4e lesno 6te izkaram 20 dni bez teb...qko sym se izlygala.6te bydat nai-dylgite 20 dni!" към гаджето...заминава на другия край на Б-я
are milo uspex i na tebe u daskaloto :* :* :* (hug) obi4am te (h) - tva be6e posledniq![]()
Bye bye love
Къде си,когато имам най голяма нужда от теб?Благодаря ти,че не вдигаш телефона,няма да ти звъня известно време.А ако искаш няма да звъня никога повече.
"искамммммм, ам... едно блистерче витамин Ц и разтворими мултивитаминки ми вземи. И на един дюнер няма да ти откажа. Аз след малко тръгвам. Целувам те!"
lipsvash mi , moro mou !
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
"Haide slynce ,otvori sladkite si ochi i posreshtni denq s usmivka, razprysni toplite si ly4i i ogrei pytq ni s me4ti . Celuvam te , celuni me i ti [!] "
(kum bivshiq )
"Събуди ли се беб? "![]()
"Миличко,моля те ела!Много е важно за мене,плс!"
И той не доиде!И после скъса с мен...по скайп!![]()
![]()
![]()
Цитирам точно : " На майкати путката скърно , видя ли та по градъ строшавам ти зурната , на кура не ма е , въри са еби и не ми прикааи парантия скапана , лелееееееееее бясен съм шта заколя и тебе и приятеля ти овцо крииииииииииииии са мамка ти криииии сааааа курвоооооооо........... "
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
"Дa e такова чудо..само имената да измислим =] "![]()