- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви, помогнете ми!
Здравейте! Аз съм на 17 години и водя полов живот. Преди 2 дни отново бях с момчето, с което го правя редовно, но този път бяхме без презерватив.
Всичко точно, но вчера, докато ходих до тоалетна, забелязах как имам болки и парене, докато уринирам.. Има дори и кръв.
Моля ви, кажете ми дали някой случайно знае, какво е това и възможно ли е да е от секса или просто бъбреците ми са изстинали и имам такива проблеми.
Много благодаря предварително!
![]()
![]()
Няма любов! Не лъжете, хора! Няма истини, има само лъжи...има рани, кървящи в сърцата..има само разбити мечти! Всичко свършва, дори да не искаш, както свършва сънят призори..няма искреност, преданост, честност! Няма истинско слънце дори...
Това е от бъбреците. Прилича ми на цистит ама най-добре отиди на лекар или говори с майка си. Според мен няма нищо общо със секса.
И на мем ми прилича на цистит,но никой не може да каже преди да те е видял лекар.По-добре иди навреме,че да не стане по-зле.Първоначално написано от lone_wolf
П.С.може и да има общо със секса.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз мисля че е от бъбреците не съм чувала от секс да се получава така но не знам отиди на лекар за по сигорно
FuCk U ALL :*
ЧаЛгА'ФеНоВе :*
Благодаря ви много. А иначе ще отида на лекар, но утре, защото днес няма кого да намеря.. Още един път благодаря!
Няма любов! Не лъжете, хора! Няма истини, има само лъжи...има рани, кървящи в сърцата..има само разбити мечти! Всичко свършва, дори да не искаш, както свършва сънят призори..няма искреност, преданост, честност! Няма истинско слънце дори...
Това е цистит 100% ,щом има парене.
леле как всички решиха, че имаш цистит.
![]()
Ама ай, както и да е, отиди все пак на лекар, пък аз ще ти споделя и моето мнение.
Щом сте го правили без презерватив, има вероятност да си се протъркала отдолу. Мисля, че знаеш, че това се получава от недостатъчно овлажняване на шушката ти.
И при мен, точно след секс е имало парене при ориниране, кръв и ме болеше, но две години по-късно нямам никакви симптоми на цистит![]()
+1Първоначално написано от cherinka
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
И според мен най-вероятно е цистит или е от протъркване. Най-добре отиди на лекар.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мерси! Още утре сутрин ще отида на лекар.. Благодаря ви!