- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как са се епилирали жените когато е нямало епилатори.....
Замислих се преди стотици години жените как са си епилирвали краката когато е нямало епилатори, кола маска, самобръсначки....или са ходели космати![]()
Едва ли са им пречели космите...
Суетата.Моят любим грях.
Замисляш се, върху наистина важни за човечеството въпросиА само като си представиш, че някои хора си губят времето с проблемите свързани с глобалното затопляне, гладуващите деца в Африка, свръх потреблението на електроенергия и такива ми ти глупости.
Живота е прекалено сложен за да си го усложнявам още с проблемите на другитепишете по темата моля
В 7ми клас г-жата ни по история ни разказваше,че древните римлянки се "епилирали" като си мажели краката с акото на прилепите или нещо такова..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ааааааааа наскоо къде се губиш бе мойто мом4е![]()
По темата и аз съм мислила в/у тоя въпрос...![]()
наща госпожа ни разправяше по рано за някъф имперотор дет искам да се ожени за някфа принцеса... НО се смущавал от косматите и крака ... и карал поданиците си да й махат коцмите всяка седмица![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
ми аз съм в скайпа по принцип, ама повечето време съм инкогнито или навън
![]()
А как са ги махали космите на принцесата
![]()
Aaaa ти дори като си там не се сещаш за мене ... но нищо .. прощавам тии![]()
![]()
Ааа по темата : ддз .. може да е споменала нещо госпожата .. но .. не помня![]()
![]()
Сещам се сещам се ама нямам навик да пиша първи в скайп![]()
![]()
![]()
Ем ай довечера ще ти пиша 44е ся отивам да у4а ...
щот утре .. контролно ...![]()
и текаа.. ай до после![]()
Сигурно са си правели маски от смола, мед и такива съставки. Или са си ходели космати.![]()
М добре аз след малко ще ходя на гости у един фр като се върна ще пусна скайпа ама може да съм инкогнитоПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
малиииииии представям си какво е било
![]()
Миии... Зависи в кой географски район. Все пак преди стотици години европейците са мислели, че не трябва да се къпят, защото чистоплътността е дяволска. Та, как мислите, дали са се обезкосмявали?
Аз знам как се прави домашна кола маска, вероятно отдавна е имало такива трикчета.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Глюкоза![]()
ще ми обясниш ли как човек може да се ЕПИЛИРА без ЕПИЛАТОР ? или да се БРЪСНЕ без САМОБРЪСНАЧКА ?![]()
ама колко умно си се изразил/а ..
ПТ. Не мисля , че тогава това е било проблем .
А веждите са се оформяли с конец...и идея си нямам как става,но една позната до скоро по този начин си ги скубеше.
и в миналия сезон на сървайвър правиха такаПървоначално написано от GutCandy
![]()
Чела съм, че като са яли им е било забранено да си тръскат главите, за да не падат въшки в яденето!Първоначално написано от chocolate`kiss
Имали са си и специални чесала, с които да се чешат.
Ох, ужас, не си представям НИКОГА през живота си да не се къпя.
Преди много време гледах някакъв стар индииски филм иии мъж и жена бяха тръгнали да се сношаватИиии двамата бяха яко космати,краката не съм им гледала
![]()
невъзможно. въшките ходят по чисти глави.Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
а по темата: има странна кола маска за домашния условия, която се забърква с мед, не знам как точно става..