.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Човека се изявва като тарикат.
    КАкто имаше една мисъл - ако видиш честен човек, убий го!
    Той си е избрал да върви по един път, явно това е неговия начин на живот, следователно му харесва.
    Ти не си Бог, нито някоя друга величава сила, която да каже "НЕ, това няма да бъде така" ..
    искала да предпази онова момиче.. ти да не си й майка!?
    Ако не е тя, то ще е някоя друга..

И спри да се изживяваш като жертва..

ЦвЕтИт0, Люси, val_ , Presley`n`Sum ..послушай ги.......

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от claraa
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Това е тъпа постъпка.
    Де да энам,аэ не бих се эахванала с това.
    Просто эащото няма никаква файда.Няма да спре да ти е кофти.
    Просто давай напред и го махни от живота си.Така и така той сам се е махнал вече.Махни го и ти.И още повече,че това с смс-ите е глупаво.Ако имаш да каэваш нещо,обади му се и ГОВОРЕТЕ.
    аз на него няма какво повече да му казвам...
    Ми тогава эа кво си я пуснала тая тема?
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Той си е избрал да върви по един път, явно това е неговия начин на живот, следователно му харесва.
    Ти не си Бог, нито някоя друга величава сила, която да каже "НЕ, това няма да бъде така" ..

Да,маниер на поведение,едва ли ще се промени,но поне ще се замисли и както казах в предния пост-ще слезе малко на земята...Не ми отговори на последния въпрос в края на поста...

От отмъщение, полза никаква.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Това е тъпа постъпка.
    Де да энам,аэ не бих се эахванала с това.
    Просто эащото няма никаква файда.Няма да спре да ти е кофти.
    Просто давай напред и го махни от живота си.Така и така той сам се е махнал вече.Махни го и ти.И още повече,че това с смс-ите е глупаво.Ако имаш да каэваш нещо,обади му се и ГОВОРЕТЕ.
    аз на него няма какво повече да му казвам...
    Ми тогава эа кво си я пуснала тая тема?
    По-скоро дилемата ми е спрямо момичето...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Да,маниер на поведение,едва ли ще се промени,но поне ще се замисли и както казах в предния пост-ще слезе малко на земята...Не ми отговори на последния въпрос в края на поста...
    не 'тъпо', ами хитро.
    Човека се подсигурява.
    ИИ начи, само наглите хора оцеляват на тоя свят, бе, не го ли разбрахте.

Голям фен
    пиши смс на момичето,поне едната да се усети на време какъв е

Град
    Там, където е сърцето...
    Виж наистина е постъпвал адски тъпо с теб и с другото момиче, но първо връзката между вас е била обречена... 250км са адски голямо разстояние...
    Но виж по-добре забрави за него, какво ще постигнеш като си отмъстиш?! Нима ти пука за другото момиче?!- Нее ти просто си огорчена, но попитай се има ли смисъл да падаш до неговото ниво с тея курвенски номера....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Много пъти и аз съм се чудила дали да направя подобно нещо,но моя проблем е че аз съм доста набожна и преди да направя нещо се чудя дали е правилно и ако сметна,че не е си мисля,че Господ ще ме накаже и така нищо не правя.Имам много силно развито чуство за справедливост

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Виж наистина е постъпвал адски тъпо с теб и с другото момиче, но първо връзката между вас е била обречена... 250км са адски голямо разстояние...
    Но виж по-добре забрави за него, какво ще постигнеш като си отмъстиш?! Нима ти пука за другото момиче?!- Нее ти просто си огорчена, но попитай се има ли смисъл да падаш до неговото ниво с тея курвенски номера....
    Погледни горните постове,там съм обяснила защо искам да го направя и какво бих постигнала

Кучка - не, но постъпката ти би била жалка..., отчаяна.
    Подобно отношение като неговото по-скоро ме отвращава, отколкото да ме кара да си отмъщавам.
    От уважение към себе си не се занимавай с него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

джъст ду ит !

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Много ми е чудно на постове над моя, как така всички решихте по нейните думи, че той ще се подиграва и на момичето, което е с него?!
    И една вика "Остави я сама да си изпати от него"

божеее, кви сте ми простички ..
    Самият факт че е бил с авторката докато ходи с другото момиче си е чиста подигравка към нея Простички?! А не е ли по-добре момичето да знае какво е правил ТОЙ докато е ходил с НЕЯ?!
    Ще спечели много!слава,известност,пар ?!НЕ но ще му покаже на оня че не е велик и че не може да прави каквото си поиска без никакви последствия
    защо си мислите, че на него му пука?

и как така за 10 дена те е заобичал?
    и как така ти си му повярвала?
    и как реши, че е истина?

сигурно е невероятно да си вадиш такива изводи за толкова "дълъг" период от време. Това на каква мисъл ни навежда? Пак към авторката, че си е позволила да му вярва.

едит:
    защо си мислите, че на него му пука?
    ммм подкрепям те....авторката е била просто увлечение и не трябва сега да им проваля отношенията!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Недей да се ровиш в миналото, миличка.
    Опитай се да забравиш за това момче, явно не заслужава не само теб, но и всяко едно друго момиче.
    Не се ядосвай, един ден ще си намери майсторката. (:

+1 както винаги права
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Cofia
    Не кучка а напрао цела кобилка ше си!

От всичко написано стигам до извода,че искаш да и "отвориш" очите,не толкова,за да разбере какъв човек има до себе си...,колкото да знаеш,че не си сама в болката си...
    Определено това ми се струва тъпо...

1. Глупавият смс които мислиш да му пратиш...на него...,я да те попитам след като не ти пука за него и няма какво да си кажете...,за какво ще му пращаш такъв състрадателен смс?
    Не ми се струва удачно това...искаш да му покажеш колко си слаба ли?

2.Какво ти е направило момичето,че искаш да и причиниш това,не мислиш ли,че ако си играеше с нея,тя също щеше да е минало за него - като теб?Или ти точно на това се надяваш тя да стане минало за него...- т.е. "мене ме остави,ама и с нея няма да е"...Няма смисъл...тя не ти е виновна с нищо,за да и се месиш в живота...,заради 10 дена,които явно за теб само са били истински...

3.Просто се откажи,приеми че си го загубила с друга е...и продължи напред...от тези детските изпълнения няма смисъл...Рано или късно и на твоята улица ще изгрее слънце,не се занимавай и не се меси в живота им...Просто го отпиши от живота си и продължи напред с високо вдигната глава!
    A qui

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми..и аз съм имала такъв случай...по добре ги остави и двамата..няма смисъл да му пишеш..няма да му стане гадно или нещо такова..а на нея..тя незнае за вашата връзка и по - добре да не научава...това е моето мнение
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Давай и с двете. Нареди го едно хубаво по телефона и след тва прати смс-а на приятелката му...Хич недей се питай да го правиш ли или не щото после и тва момиче ще страда...Сипи му хапне както се казва,да си седне на седалката и да не се подиграва с момичета които имат чувства.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    честно казано незнам какво да те посъветвам ..но не си отмъщавай на момчето ...
    Как да не отмъщавам???Точно това искам да направя!Малко болка ли търпях...в продължение на 2 месеца плача всяка вечер,чувствам се ужасно...за това,че го допуснах толкова близо до себе си,по този начин станах узвима...Аз съм живяла е невидение през цялото време,вярвах му,а той злоупотреби!

ОТМЪСТИ ЖЕСТОКО. Отивай в града му, намери мацката, излезте на кафе, поговори си с нея. Не забравяй, че не ти е виновна за нищо, дръж се с нея като с приятелка, кажи колко много те е наранил, да, дори на нея го кажи. Освен лъжите и дай да разбере как кофти те е наранил тоя човек. Според мен женската й солидарност ще се задейства.
    И задължително без лоши чувства проведи този разговор. Нека лошите чувства останат за тоя ЗАДНИК, а с мацката дори ако станете приятелки ще му стане супер готино на тоя олигофрен... Късмет, аз съм с тебе
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Черинка,напълно съм съгласна с теб.

Това,че той е постъпил така с теб,не означава,че ще постъпи и с другото момиче така.
    Всъщност съм убедена,че не ти пука за нея.
    Ха.
    Не,не ти пука дали ще я нарани,яд те е,че не си на нейното място.
    И,когато си чула,че й носи букет,си завидяла,че на теб не е подарил.
    Недей да се месиш в чужди връзки,нищо няма да постигнеш с това.
    Рано или късно всичко се връща,и това,че ти смяташ,че той е постъпил грешно,не означава,че това е така.
    Ако му е писано да му се върне,ще му се върне,ти недей да се залавяш да разваляш връзката им.
    Нито познаваш момичето,нито нищо... Ако трябва ще си пати,ти не си пророк и не знаеш какво ще стане.
    Какъв егоист си просто не е истина
    Щом не е с тебе,значи няма да е и с нея,а?
    Наистина се чудя как може да има такива хора..

Сори, че пиша нов пост, ама...

ИИ начи, само наглите хора оцеляват на тоя свят, бе, не го ли разбрахте.
    Не е достойно да си нагъл.

И както ме кефише, какви простотии написа... баси подкрепата за момичет..
    нз, според мен всеки има право да е жалък и слаб.. аз мисля че отлично знам какво й е, само че при мен случката беше мн отдавна и аз не действах и не направих нищо..
    но е съвсем нормално да си мисли такива неща.. а и знае ли се оня горе там (майка му свинска деа) дали скоро ще му върне тъпкано на тва тъпо говедо..

бе няма възмездие май, за нуждаещите се.. по-добре сама да си го докара тва възмездие..

аз и в др теми преди време съм писала че отмъщението е тъпо нещо и от него не се печели.. случвало ми се е да пробвам да отмъщавам но тва само повече ме нарани.
    тя ако се абстрахира от негативните чувства може и да играе една положителна роля в та че е решила да се намеси и да каже някои неща на другото момиче.. нз..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

А защо трябва да я подкрепя,ако мисли,че не е права?
    Не си заслужава да се пада толкова ниско...
    Че даже четох някви хора писали да й се обади,да ходят на кафе,ХА ХА

Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Черинка,напълно съм съгласна с теб.

Това,че той е постъпил така с теб,не означава,че ще постъпи и с другото момиче така.
    Всъщност съм убедена,че не ти пука за нея.
    Ха.
    Не,не ти пука дали ще я нарани,яд те е,че не си на нейното място.
    И,когато си чула,че й носи букет,си завидяла,че на теб не е подарил.
    Недей да се месиш в чужди връзки,нищо няма да постигнеш с това.
    Рано или късно всичко се връща,и това,че ти смяташ,че той е постъпил грешно,не означава,че това е така.
    Ако му е писано да му се върне,ще му се върне,ти недей да се залавяш да разваляш връзката им.
    Нито познаваш момичето,нито нищо... Ако трябва ще си пати,ти не си пророк и не знаеш какво ще стане.
    Какъв егоист си просто не е истина
    Щом не е с тебе,значи няма да е и с нея,а?
    Наистина се чудя как може да има такива хора..
    Qvn0 ne si pro4ela vs mnenie i d0pulneniqta,k0it0 napravih po temata Ne,ne i zavijdam,za6t0t0 spomenqh po-nag0re,4e t0i me popita,dali iskam da sme zaedn0 vupreki vsi4k0 i v slu4aq da 0stavi neq,n0 precenih,4e e ned0st0in0 da produljavam 0tn06eniqta si s edin predatel....I za da ne e sam e produljil puk s neq...taka 0tn0sn0 buketa-da nepriqtn0 mi stana...Kazva6"t0va,4e e postupil taka s teb,ne ozna4ava,4e 6te postupi taka i s neq"....ami maluk li e fakta,4e e bil i s men,ak0 t0va spored teb ne eiznevqra,spored men e...

Ми,ок,може да е изневяра,но явно не е държал на теб,а на нея може и да държи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си