- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кучка ли излизам,ако го направя?
ok,ti bi li izneverila na 4ovek,na k0g0t0 durji6?Първоначално написано от Bee*
Наранена си,когато човек е наранен прави глупости...Не се занимавай нито с него,нито с момичето..Живей си живота.![]()
всичките все сте в някакви депресии? кво си тръганала да искаш мнението на непознати пуберчета в някви форуми, ми не се вземеш в ръце?
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Nali imenn0 za t0va sme tuk-za da spodelqmi i da si pomagame...Първоначално написано от tarataikЪ
Напиши му го....но това че те е бояло не му го пиши...ще му дигнеш самочуствието и ще стане кофти...Покажи му че ни ти е пукало...![]()
И аз бях в подобна ситуация, но предпочетох да не им се бъркам в отношенията.Остави го да живее собствения си живот, а ти обърни страницата и започни да живееш твой собствен
П.П:И защо правиш тия драми?Един фр беше прав като каза, че ние българите особено много държим да сме в ролята на жертвите..Как ще живея без него? Ах, толкова бях щастлива.Ще умраа не ми се живее повече..Той е минало, подреди си живота от този момент нататък без него!
П.П.П:От личен опит знам, че 90% от любовната мъка си я правим сами, като непрекъснато се връщаме назад.Замисли се по въпроса
Успех![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...