.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от Bee*
    Ми,ок,може да е изневяра,но явно не е държал на теб,а на нея може и да държи.
    ok,ti bi li izneverila na 4ovek,na k0g0t0 durji6?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Наранена си,когато човек е наранен прави глупости...Не се занимавай нито с него,нито с момичето..Живей си живота.

всичките все сте в някакви депресии? кво си тръганала да искаш мнението на непознати пуберчета в някви форуми, ми не се вземеш в ръце?
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    всичките все сте в някакви депресии? кво си тръганала да искаш мнението на непознати пуберчета в някви форуми, ми не се вземеш в ръце?
    Nali imenn0 za t0va sme tuk-za da spodelqmi i da si pomagame...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Напиши му го....но това че те е бояло не му го пиши...ще му дигнеш самочуствието и ще стане кофти...Покажи му че ни ти е пукало...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И аз бях в подобна ситуация, но предпочетох да не им се бъркам в отношенията.Остави го да живее собствения си живот, а ти обърни страницата и започни да живееш твой собствен

П.П:И защо правиш тия драми?Един фр беше прав като каза, че ние българите особено много държим да сме в ролята на жертвите..Как ще живея без него? Ах, толкова бях щастлива.Ще умраа не ми се живее повече..Той е минало, подреди си живота от този момент нататък без него!

П.П.П:От личен опит знам, че 90% от любовната мъка си я правим сами, като непрекъснато се връщаме назад.Замисли се по въпроса

Успех
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си