- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За един злобар
Бях пуснала една тема за най - добрия ми приятел и за тогавашното ми "гадже" и как най- добрия ми приятел ми разкри някои подробности около неговите чуства къ мен .Е , от тогава много вода изтече. Към края на пролетта аз заминах за Гърция , там бях до началото на есента. Работих , в началото имах възможност да се обаждам често до България и както се очаква се обаждах и на гаджето ми .Но след това заминах за друг остров и там нямаше как да му звъня или по -точно имаше , но беше прекалено далеко а и исках да видя дали Той ще се сети да ми се обади .Е около 2 -3 седмици не получих нищо , абсолютно нищо дори и смс. След това започна непрестанно да ми звъни , но аз не му вдигах.Дали защото ми звънеше когато имах много работа, а аз работих по цял ден или просто, защото не исках да му вдигна телефона, няма значение .Но и двете са валидни. В крайна сметка една вечер му вдигнах и му намекнах , а дори и му казах ,че това за мен е края.Попитах го защо не ми се е обаждал , а отговора беше защото имал голяма сметка на телефона и нямало как.Попитах го за телефонни кабини , а отговора на това беше още по - потресаващ "ами не се сетих ,че става" .Както ида е , след това не спря да ми звъни , но аз така и не вдигах.А моят най - добър тогава приятел замина за Италия на следващия ден след като заминах аз за Гърция. Чувахме се редовно дори исега като смятаме колко пари е дал за ваучери и сметки от кабинките повярвайте ми не са никак малко.Той дори преди да си замина дойде при мен в Гърция , погостува ми малко ,а после си се прибрахме заедно в България.Е сещате се там какво стана, все пак спяхме и в едно легло нямаше как . Пък и аз бях решила да му дам шанс.До тук добре , но бившия ми вече приятел като разбра започна да злобее , да убижда и какво ли още не .Просто за това време в което бяхме заедно, а то никак не е малко , не познавах тази черта в него. Такава злоба и такива неща ми пише , че започнах дори да го съжалявам .Бях му дала любимата ми книга , старо издание е и ми е доста ценна .За година почти така и не я прочете .А сега не иска дами я връща . Знам ,че сигурно е наранен , но от какво?Не аз бях виновна за нашата раздяла . Той сам си го направи , а сега обвинява мен .Незнам просто как да постъпя с него . Игнорирала съм го изцяло от живота си , но не мога да остана безразлична към това ,че ме нарича курва и какво ли още не .А на какво отгоре?Незнам дали някой ще го прочете. Знам ,че повечето като видите дълга тема и се отказвате , но все пак... Написах всичко това ,защото съм повече от бясна на този човек.Незнам как може такава злоба да се породи в някого ...Дайте някакъв съвет как да постъпя с него , той не ще и да чуе за нормален разговор.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...