Здравейте,преди време бях пуснала една тема,в която описвам какво се случва около мен:Ходех с момче(няколко месеца)от друг град,намиращ се на 250 км от моя,бяхме заедно за 10 дни,след което една обща приятелка ми се обади да ми каже,че моето момче си има и друга приятелка,така...скъсахме,о там депресии вече 2 месеца съм в такава,както и да е....Вчера моята прителка ми каза,че го е видяла с букет в ръка,попитала е за кого е този букет,той казал за въпросното момиче,с което е бил и докато ходеше с мен,аз естествено се сдухах супер много...Мислех да му напиша следното нещо"За 3 месеца аз нямах букет....Не ти ли е поне малк0 съвестн0...за това,че си такъв лъжец?!За това,че си изневерявал и на "приятелката си"?Защ0 не и кажеш за периода 14-24 август?! или пък за смс-ите...Единственото,коет0 мога да кажа е-горкото момиче,дано се усети на време какъв човек има до себе си и дано не я боли толкова,колкото ме болеше мен!" или пък да напиша на въпросното момиче да попита гаджето си какво е правило именно в този период и тогава той ще се обяснява...Мн долна постъпка ли е това?Единственото,което ме кара да го злепоставя по този начин е това,че направих стращо много неща за него,а той не ги оцени,напротив играеше си с мен....Казваше фалшивото "обичам те" без да изпитва ни най-малка вина...