Цитирай Първоначално написано от cherinka
Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
Много ми е чудно на постове над моя, как така всички решихте по нейните думи, че той ще се подиграва и на момичето, което е с него?!
И една вика "Остави я сама да си изпати от него"

божеее, кви сте ми простички ..
Самият факт че е бил с авторката докато ходи с другото момиче си е чиста подигравка към нея Простички?! А не е ли по-добре момичето да знае какво е правил ТОЙ докато е ходил с НЕЯ?!
Ще спечели много!слава,известност,пар ?!НЕ но ще му покаже на оня че не е велик и че не може да прави каквото си поиска без никакви последствия
защо си мислите, че на него му пука?

и как така за 10 дена те е заобичал?
и как така ти си му повярвала?
и как реши, че е истина?

сигурно е невероятно да си вадиш такива изводи за толкова "дълъг" период от време. Това на каква мисъл ни навежда? Пак към авторката, че си е позволила да му вярва.

едит:
защо си мислите, че на него му пука?
Писахме си,чувахме се доста време и може да се каже,че обичам представата си за него.

Така...защо съм сигурна ли?Ами защото той и е признал и я е помолил да не ми казва"за да не ме нарани",но тя като добра приятелка ми разказа,защото държи на мен повоче,отколкото на него.А и тя му е заявила"ако ти не и кажеш,аз ще го направя,защото е тъпо да я лъжеш,а тя да живее с някаква идеализирана представа за теб"....отговорът беше"моля те недей,ще и кажа след време,ако го направя сега,повече няма да ме погледне,а не искам да я губя"...И така,слез като разбрах той ми дообясни как стоят нещата.Но докато бяхме заедно го попитах"изневерявал ли си ми и ако го направиш би ли ми казал"отг"не съм правил нищо,ти си единствена,а ако бях-вероятно щях да ти кажа"...Не е ли наглост?????????