- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кучка ли излизам,ако го направя?
еееее, дай тогава на всеки, който ни преебе да му отмъщаваме и да си губим времето с нещо, вече минало.Първоначално написано от claraa
И аз като теб едно време исках да си отмъстя по някакъв начин точно на момчета, които са се кълняли в някакви чувства към мен и какво ли още не са ми говорили, но осъзнах, че всичките думи, приказки и обещания са някаква субстанция, която с времето се променя коренно.
И днес, еди си колко време след тия случки не ми пука за тях.
Те си имат собствен живот, също като мен, живеят си, забавляват си се както си знаят и т.н. И вече няма почти нищо, което да ни събира по някакъв начин.. всичко е минало.. те за мен, и аз - за тях
Дори да направиш това, което мислиш едва ли имаш някакъв шанс да промениш живота му.. дори да го направиш, след време няма и да си спомняш за това..
Но айде, щом напираш толкова много, обясни ми какво целиш? Какво мислиш, че ще се промени след всичко това? Как очакваш да се държи приятелката му след като разбере за теб? Той как ще реагира? Ти как ще се чувстваш?
Смисъл.. ти хубаво ще го направиш това импулсивно, но ми кажи какви искаш да бъдат последствията?