.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Оф, как може да има такива момичета?

Става дума за един много близък приятел, няколко години по-голям от мен - на 16. Преди месец тръгна с едно момиче от неговото даскало. Голяма любов, голямо нещо, само че след седмица и нещо момичето го къса. По скайпа с "няма да се получи, съжалявам." Като предния ден се е кълняла, че го обича, че няма да си помисли за друг, че той е всичко за нея и така нататък. И сутринта му пише в скайпа, че нямало да се получи. Той разбира се е изненадан, разочарован, объркан, естествено е. Обръща се към мен, за да си "изповяда мъката".
    Другата седмица отива на купон, където е и мацката. Остават насаме, тя със сълзи на очи му казва, че е сбъркала, че й е много трудно и че е направила огромна грешка. Той още е влюбен в нея и отново тръгват. Ходят по кафета, той я черпи, купува й подаръчета, натискат се, гушкат се, все едно нищо не е станало.
    Отново след няколко дни тя ми пише sms, в който му обяснява, че явно наистина няма да потръгне между тях и отново късат. Вчера мацката пак му се обажда и му се обяснява как съжалява, че го е наранила, как не го е направила умишлено и че иска ОТНОВО да опитат. Аз бях при него в стаята, докато говореха. В рамките на един месец момичето го скъсва два пъти и се надява да тръгнат за трети. Чудя се как може да има такива момичета .. и не мога да разбера за кво го прави тва ..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Оф, как може да има такива момичета?

Цитирай Първоначално написано от Dash
    Голяма любов, голямо нещо, само че след седмица и нещо момичето го къса. По скайпа с "няма да се получи, съжалявам." Като предния ден се е кълняла, че го обича, че няма да си помисли за друг, че той е всичко за нея и така нататък.
    Приятелят ти е на твоя акъл(ти
    даже може и повече ад имаш).
    Сам си е виновен.
    А явно момичето се ебава с него.
    Ако това не е твоя история,де...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Paradise
    За седмица и нещо се е влюбил чак толкова Да да Както и да е, по темата: Еми очевидно е,че тя не знае какво иска. Също е ясно, че изобщо не и пука за приятеля ти и ако той си има и капка достойнство, изобщо няма да и обръща внимание и ще я зареже направо на секундата

kaji na priqtelq si da q prejivee...ako hodqt sega mu pomogni da skasa s neq zashtoto ako prodaljavat taka do nikade nqma da stignat...

Не е моя история, определено
    А той я харесва от много дълго време, само че докато събере смелост да й признае, бля-бля, та тръгнаха чак преди месец =)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    тоз човек зле ли е че не може да разбере че таз го използва ?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

била съм свидетелка и на доста по-гадни неща... в смисъл късат 5-6 пъти и пак тръгват ( в период от 2-3 години) обаче сега вече всеки си има гадже и т.н. , но са си специални и винаги като се видят то се вижда , че не вс м/у тях е приключило , обаче момчето се вразумя и след 100тния път когато онова момиче му се обясни и колко мн съжалявала и т.н. той каза НЕ и колкото и да го болеше му писна тя да му причинява едно и също постоянно , както според мен трябва да направи и твоят приятел !

Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    kaji na priqtelq si da q prejivee...ako hodqt sega mu pomogni da skasa s neq zashtoto ako prodaljavat taka do nikade nqma da stignat...
    пак съм съгласен с теб трябва това момче да я забрави.. аз от личен опит мога да кажа че бях влюбен в едно момиче и тя 2 год се ебаваше с мен, късаше всеки месец и после аз и се молих, плаках, събирахме се и пак същата работа... това беше най-голяма ми грешка в живота кажи на приятелят ти да не прави това... но пък и той е малък, сигурно и тя- нормални са такива неща на тяхната възраст
    Punk`s not dead!

Мега фен Аватара на mynichka
    той пък да не и се връзва
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Фен
    Град
    Варна

Re: Оф, как може да има такива момичета?

Затва има 1 златно правило...
    При бивше гадже НИКОГА!Дори да се моли,да реве....
    Фр ти е путка,че дори си е помислил да тръгнат отново...Щом не е станало 1вия път няма да стане и 1000ния...
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Град
    Sofia
    Според мен си е намерила друг и....така.Не и е било мн интересно с твоя приятел и го е зарязала.За съжаление има много такива момичета,които,както някои момчета,просто си играят с човека до себе си....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    taq go izpolzva,kaji my,4e trqa da q zareje,i 4e vruzkata im nqma smisal
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Axах абсолютно съм съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си