- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед или такова животно няма?
Може би е имало такава тема тук преди- но има много страници, потребителите са нови и затова старата тема ще звучи по нов начин.Мислите ли че може да се влюбите в някой от пръв поглед? Но не говорим за някако привличане чисто визуално или сексуално, ами за истинската любов. Сега ще изникнат въпроси какво е истинската любов. Отговори безброй и всичките различни. Аз говоря за тази любов, която не те оставя на мира и за секунда, където искаш да направиш момчето/момичето адски щастливо, любовта която дава без да чака да получи. Където ако другият плаче, плачем и ние. Където ако другият се смее се смеем и ние. Където не ни е нужна храна или вода за да живеем, а просто една усмивка получена от любимият човек. Да не говорим, че всяка целувка ни кара да летим. Та да се върнем на темата, че се отклоних. Вярвате ли в тази любов и възможна ли е от пръв поглед?
Ако ви се е случвало на нас ще се радваме да ни споделите! На мен ми се случи и знам че съществува.
![]()
Punk`s not dead!
на мен не ми се е случвало от 1-ви ама от 2-ри да
беше незнабравимо
пожелавам го на всеки да го усети и да го сподели с някои
![]()
![]()
![]()
Случвало ми се е... качвам се веднъж в автобуса и срещнах погледа на едно момче, сърцето ми взе да бие, направо полудях, минах близо до него и през цялото време го гледахБеше просто невероятна тръпка
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
И на мен ми се е случвало ... даже 2 пъти![]()
![]()
Ама напоследък такива неща не ми се случват![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
а защо не го заговори... не трябва да се пропускат такива възможносттиПървоначално написано от mir4eto_93
![]()
Punk`s not dead!
Да,има любов от пръв поглед.
Това лято се обедих.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
) сега с този човек ли си или не?
Punk`s not dead!
Предполагам че е възможна....Макар че никога не ми се е случвало ( за щастие...) А и btw доста е трудно да разграничиш чисто физическото привличане от любовта, след само 1 поглед към непознат човек....It`s like a magic I guess
виж незнам на колко години си, но аз съм на 20 и съм преживял достатъчно много... не си мисли че от всичко разбираш... има различни хора, различни мисления, различни вярвания... не може всеки с друго мнение от твоето да е глупак, дете и други думи които използваш... прочел съм сам 2 твои мнение и мога да кажа че си доста ограничен.. ако животът те е тъпкал си е твой проблем... като не вярваш в нищо ок. ама не обиждай другитеПървоначално написано от cherinka
Punk`s not dead!
според мен...няма любов от пръв поглед..
това което мислим за "любов от пръв поглед" се казва увлечение...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
аз много добре обясних, че не говоря за просто увлечение. Такива увлечения се случват на всяка крачка, аз говоря за това което като се случи се помни цял живот...Първоначално написано от malka_diva4ka
Punk`s not dead!
аз вярвам![]()
Не вярвам.Пък и не ми се е случвало,и надали някога ще ми се случи.
мда случвало ми се ее тоест не на мен ..а на приятеля ми
влюбил се е от пръв поглед в мен ..в момент когато аз не съм подозирала и чак след 2 години се запозна с мен
но вече си имаме прекрасна 6 месечна връзка
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Еми защото спекох яко, притесних се, никога не се бях влюбвала преди това, той ме гледаше също много и си мислех, че той ще ме заговори, ама не стана номераПървоначално написано от roshavi4ak
Виждах го отново и отново, се в този автобус и все така го гледах и сега, когато го срещна случайно, защото вече не се засичаме в автобуса и сърцето ми започва да бие много силно
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
обиждаш се?-окПървоначално написано от roshavi4ak
ограничена съм?-ок
но забравяш, че всичко, което виждаме, чувстваме, мислим, усещаме и прочие е една измислица и същевременно не съществува.
Това, че имало различни мнение, различни хора - пълна глупост.
Всичко е измислено и казано много преди нас.
А на нас какво ни остава? Да защитаваме и да вярваме сляпо на вече измислени тези и доказателства. И от там се свежда до извода, че всички сме ебати и примитивните същества.![]()
Абе, искам да кажа, че няма смисъл да се дискутират подобни теми и т.н.
Изкарай една стара тема и я сравни с новата и тогава идвай да ми се обесняваш на мен, многознайко, изпитал лубовта от пръв поглед.Първоначално написано от roshavi4ak
![]()
да,вярвам![]()
![]()
![]()
писимистичното мислене в дадена ситуация означава че вече си почти загубила...Първоначално написано от Люси
Punk`s not dead!
Не.Първоначално написано от roshavi4ak
Километрите ни раэделиха.
Сложно е положението,но няма да обяснявам.
Радвам се,че най-после раэбрах,че има любов от пръв поглед.Точно от пръв! :Д И не е просто някаквo увлечение или фиэическо привличане,както повечето сигурно твърдят,а си е любов.Аэ мога да раэпоэная чувствата си. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен само Истинската любов се усеща от пръв поглед. Всичко друго е чисто физическо или сексуално привличане![]()
по-умният отстъпва, затова ще си замълча защото много лесно мога да те оборя и да те е срам после да влизаш тукПървоначално написано от cherinka
Punk`s not dead!
da!i nqa sa obqsnqam,4e,kat po4na![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!