.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от Националист
    Колко велики бе? Колко учени има бели и колко черни? Колко изобретения са направени от белите ,колко от черните? Колко цивилизациr на белите има и колко на негрите(истински с писменост и тн.)
    И друго имах предвид в САЩ 90% от негрите са като циганите в България живеят от помощти и се занимават с престъпления, 60% от затворниците в САЩ са черни .Вие предстваяте ли си ,че той като стане президент слободията на негрите ще се толерира още толкова въпреки ,че не съм много сигурен имайки предвид ,че е мулат и роднина на генерал Лий. Тъпите американци не му слушат какво приказва ,а да се направят на много толерантни гласуват за него само ,защото е черен .Е това ако не е расизъм и не тъпо!

Пак казвам не ме интерусава САЩ и ме боли колко пари дават за войната в Ирак или колко техни войници умират там .Интересуват ме България и българите.
    Ако те интересува само "България и българите", значи си супер ограничен човек.Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.Не можеш да разделяш изобретенията на "създедени от черни" и "създадени от бели", все едно да кажеш че мъжа е по-умен от жената, само защото мозъка му е по-тежък.През всичкото време цветнокожите са били дискриминирани, само затова те не са се развивали наравно с другите - просто са нямали шанса да почнат.
    Ако Обама е справедлив и умен лидер (какъвто си мисля че е) той също не би окуражил специално отношение към цветнокожите.А пък и алтернативата е Макейн, който прави всичко, което Буш му каже и е толкова стар, че ще ритне камбаната преди да му е свършил мандата.
    С последното с съгласен - въпреки, че харесвам американската образователна система, много от простите американци, ще гласуват за Обама, само защото е черен, което показва колко и ум имат в главата и, че колкото и да повтарят, че са толериращ народ, американците винаги ще имат някакви предрасъдъци.
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Ти си прост расист!Едни от най-великите хора в историята са "черни".А и какво значение има цвета на кожата!Ума има значение, а Обама е десет пъти по-компетентен от Макейн.
    Я ми кажи като си толкова умен колко негърски "цивилизации" има ,които могат да се сравняват с тези на европеидната раса? Можеш ли да сравняваш Нубия, Куш, Аксум,Етиопия(тези 3 са създадени от хора смес между бели и негри) Нок,Женжено( първия град в същинска Черна Африка създаден 200гпр.хр сравни го с 1 град създаден от бялата раса Йерихон 9 хил.пр.хр.) с Египет Шумер Мохенджо даро, Йерихон ,Древна Елада,Рим,Персия,Арийските царства в Индия.Или по късните Гана,Бенин със средновековните цивилизации на България и Византия ,и тези на арабите ,и персите. Или европейските храмове и крепости с Великото Зимбабве.
    Веднага отговарям и благодаря за комплимента
    Вярно е, че Древна Елада, Персия... са много по-развити цивилизации от африканските, но за да оценяваш една цивилизация трябва да се разгледат различни природни, религиозни... фактори.
    Например на Балканския полуостров условията за живот са 100 пъти по-добри от тези в Африка, но въпреки това в Африка се е зародила цивилизация - въпреки тежките условия те и тогава са доказали, че са пекани, те са успели.Те са изградили общество и са го запазили.
    Не мога само да разбера какво толкова имаш против черните, циганите - хайде добре, някои са кретени - но чернокожите винаги са били много добри хора и се чудя какво би провокирало такава омраза.Няма никакъв смисъл да се сравнява какво е било - коя цивилизация била по-развита и т.н. - , важното какво е сега, как решенията ни ще оформят бъдещето.Такива предрасъдъци като цвета на кожата са ми непонятни.
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Funky_Jazzist
    Ако те интересува само "България и българите", значи си супер ограничен човек.Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.Не можеш да разделяш изобретенията на "създедени от черни" и "създадени от бели", все едно да кажеш че мъжа е по-умен от жената, само защото мозъка му е по-тежък.През всичкото време цветнокожите са били дискриминирани, само затова те не са се развивали наравно с другите - просто са нямали шанса да почнат.
    Преди да стъпи бял човек в Африка, най великото откритие по онези земи е бил аналния секс (буквално)...
    Сигурно преди да видят бял са се дикриминирали помежду си ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Видин
    Например на Балканския полуостров условията за живот са 100 пъти по-добри от тези в Африка
    Мда, поредния бисер...
    For I am Winter born

А в Африка от кой са били дискриминирани!? В Африка има и полезни изкопаеми бол животни и растения за опитомяване ,ама не са ги използвали кой знае колко. За 10 хиляди години не са създали някоя цивилизация повлияла на човечеството .Мозъка на белите е по-голям от този на черните факт! Основното нещо в еволюцията е промяната на големината на мозъка.
    Ама какво ти обяснявам нали съм прост расист.

Щом обичаш България и българите си ограничен. Кое не е ограничено да рониш сълзи за американските войници или да пращаш помощи на негърчетата в Африка, вместо да гледаш да оправиш собствената си държва. Да помагаш на чуждите ли не е ограничено ,да им помагаш докато не те претопят или затрият заедно с целия ти народ или най-малкото докато станат по силни ,или нагли. Има нещо като естетвен подбор това важи и за народите.
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

А в Африка от кой са били дискриминирани!? В Африка има и полезни изкопаеми бол животни и растения за опитомяване ,ама не са ги използвали кой знае колко. За 10 хиляди години не са създали някоя цивилизация повлияла на човечеството .Мозъка на белите е по-голям от този на черните факт! Основното нещо в еволюцията е промяната на големината на мозъка.
    Ама какво ти обяснявам нали съм прост расист.

Щом обичаш България и българите си ограничен. Кое не е ограничено да рониш сълзи за американските войници или да пращаш помощи на негърчетата в Африка, вместо да гледаш да оправиш собствената си държва. Да помагаш на чуждите ли не е ограничено ,да им помагаш докато не те претопят или затрият заедно с целия ти народ или най-малкото докато станат по силни ,или нагли. Има нещо като естетвен подбор това важи и за народите.
    Дай да си изясним нещо - нарекох те прост расист, защото коментара ти беше расистки - сега си само расист.Умен човек като видя - добре.
    Сега по темата : Африкнаците са дискриминирани СЕГА не тогава.
    Няма абсолютно никакво значение колко е голям мозъка!Не си ли ичил анатомия!
    Не съм казал, че щом обичаш България си ограничен, казах ако обичаш САМО България и не ти пука за другите страни.Лично аз се опитвам да гледам на света отстрани.От Марс знаеш ли какво се вижда - земя, не държави,хора - не черни и бели.Затова отказвам да "оправям собствената си държава", а да живея свободен, защото свободата е сила.

Къде са тежки условия бе !Те тия царсва не са ги правили в средата Сахара ,а покрай реките, където почвата е плодородна и има животни Африка един от най-богатите ,ако не ме лъже паметта и най-богатия на полезни изкопаеми континент! Едно от условията за цивилизация е писмеността такова нещо при тях е отсъствало освен в Нубия ,където използват египетските йероглифи и в Мали арабската писменост.

quote]Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.[/quote]

Левски,Ботев,Раковски,Бенк вски,Вазов и на други знайни и незнайни родолюбци живота напразно ли им е минал!? Мисли като пишеш!
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Къде са тежки условия бе !Те тия царсва не са ги правили в средата Сахара ,а покрай реките, където почвата е плодородна и има животни Африка един от най-богатите ,ако не ме лъже паметта и най-богатия на полезни изкопаеми континент! Едно от условията за цивилизация е писмеността такова нещо при тях е отсъствало освен в Нубия ,където използват египетските йероглифи и в Мали арабската писменост.

quote]Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.
    Левски,Ботев,Раковски,Бенк вски,Вазов и на други знайни и незнайни родолюбци живота напразно ли им е минал!? Мисли като пишеш!
    [/quote]

Мисля, това че не мисля като тебе не значи, че трябва да ме псуваш наум!
    Оставяй историята, глупости от миналото не искам да слушам.Важно е сега, трябва да творим бъдещето, не да се забиваме в предишни цивилизации и не знам си какви още глупости.

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Например на Балканския полуостров условията за живот са 100 пъти по-добри от тези в Африка
    Мда, поредния бисер...

Не мразя негрите. Просто ме интересува истината!Не ме интересуват живи и здрави да си живеят в Африка и Америка ,където са насила закарани стига да са далеч от България.
    Ти за еволюцията учил ли си големината на мозъка определя броя на невроните в мозъка. Негрите са по силни физически от нас но са по глупави факт и от биологични и от историческа и от чисто културна гледна точка.

Всички ще имаме свобода само тогава ,когато имаме силна държава управлявана от истински българи родолюбци!

Не съм расист ,а расиалист.
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Аз пък се смятам за реалист, но не съм съгласен да давам всичко от себе си в просперитета на България.Всъщност, то е в човешката психика да иска различното.Както казах на SiegHeil от Марс няма да видиш държави, ще видиш земя,няма да видиш бели и черни - ще видиш хора.

Мисля, това че не мисля като тебе не значи, че трябва да ме псуваш наум! funfunfun
    Оставяй историята, глупости от миналото не искам да слушам.Важно е сега, трябва да творим бъдещето, не да се забиваме в предишни цивилизации и не знам си какви още глупости.
    Кое са глупости от миналото бе плехар това ,че дедите ти са умирали за България за да можеш да живееш днес! Ботев и Левски глупаци ли са бе? Кое е умно да се претопиш в някоя друга страна!Това не са глупости без история,култура и традиций надали, ще можем да оцелеем като народ! Поне от елементарно уважение към дедите ни трябва да имаш някакъв дълг към родината !Българския народ не е някаква общност от хора събрана от тук от там българският народ е народ по кръв. Делата ни трябва да се водят от зова на кръвта ни!
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Да ама ние се гледаме достатъчно от близко за да видим разликите.
    За Дарвин Куун и Д-р Джеймс Уотсън чувал ли си? Това са големи учени и 3-та са на едно мнение с мен за негрите.Както има по-умни и по-глупави породи(раси) кучета така е и при хората.
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Град
    Видин
    Да вкараме малко стабилни факти в спора..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E8%F7%E8%ED%E8
    Вземи оспори това ^^
    For I am Winter born

Мисля, това че не мисля като тебе не значи, че трябва да ме псуваш наум! funfunfun
    Кое са глупости от миналото бе плехар това ,че дедите ти са умирали за България за да можеш да живееш днес! Ботев и Левски глупаци ли са бе? Кое е умно да се претопиш в някоя друга страна!Това не са глупости без история,култура и традиций надали, ще можем да оцелеем като народ! Поне от елементарно уважение към дедите ни трябва да имаш някакъв дълг към родината !Българския народ не е някаква общност от хора събрана от тук от там българският народ е народ по кръв. Делата ни трябва да се водят от зова на кръвта ни!
    Кръвта е течност, която тече по вените и артериите.Не чувствам никакъв дълг към никого и нищо.Важно е само сегашното, а то не ми харесва!Желая на България всичко хубаво, само защото близките ми живеят тук.Като толкова ти харесва да стоиш тук - добре,няма да те спирам - но България още не е добро място за живеене и мисля да не се ограничавам с нея.

И моля те НЕ МЕ ОБИЖДАЙ.Обиждането е израз на слаба култура, която ти имаш претенции че имаш.

Да ама ние се гледаме достатъчно от близко за да видим разликите.
    За Дарвин Куун и Д-р Джеймс Уотсън чувал ли си? Това са големи учени и 3-та са на едно мнение с мен за негрите.Както има по-умни и по-глупави породи(раси) кучета така е и при хората.
    Аз да съм възразявал?!? Просто казвам, че интелекта не играе кой знае каква роля в изборите, защото Обама е наистина умен човек.

СЕЩ ПОД НОЖА !
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Делото на Ботев,Левски и хилядите след и преди тях глупости от историята ли са ?Как няма да те обиждам лайнар! Такова изречение може ли да се каже от нормален човек!?
    България му спирала възмжоностите лесно е да избягаш ,трудно е да се бориш.
    Пък ,ако не ти изнася думата кръв да я заменя гени и раса. Защото расовата основа на българите е една.

1 ти почна с обиди така ,че незнам кой е с ниската култура.Пък ,ако е въпрос на ниска култура да се гордееш с Ботев Левски и всичките знайни и незнайни достойни българи ,вместо да викаш глупости от историята. То тогава съм с ниска култура!
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Аз да съм възразявал?!? Просто казвам, че интелекта не играе кой знае каква роля в изборите, защото Обама е наистина умен човек.
    До сега разпавяше колко са умни негрите. Обама не го знам но негрите като цяло не блестят с интелекта си.
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Делото на Ботев,Левски и хилядите след и преди тях глупости от историята ли са ?Как няма да те обиждам лайнар! Такова изречение може ли да се каже от нормален човек!?
    България му спирала възмжоностите лесно е да избягаш ,трудно е да се бориш.
    Пък ,ако не ти изнася думата кръв да я заменя гени и раса. Защото расовата основа на българите е една.

1 ти почна с обиди така ,че незнам кой е с ниската култура.Пък ,ако е въпрос на ниска култура да се гордееш с Ботев Левски и всичките знайни и незнайни достойни българи ,вместо да викаш глупости от историята. То тогава съм с ниска култура!
    1) Не съм почнал с обиди - първият ти коментар наистина беше расистки, заради обидите към черните, и прост ,заради наличието на тъпи думи (ташаци) Това не е обида, а истина.
    2) Никога не съм казал, че не се гордея с тези българи.Добри дела са извършили, но просто най-важното е настоящето.Да се живее сега!
    3) Погледни реално на нещата - не можеш да сравниш България с Англия, Германия,САЩ по качество на образование
    4) Аз не бягам от България, просто човек трябва да се развива, а България ,засега, не отговаря на критериите ми за високи стандарти.И пак реално погледнато в Англия,САЩ... има много повече възможности отколкото в България.

До сега разпавяше колко са умни негрите. Обама не го знам но негрите като цяло не блестят с интелекта си.
    Да, умни са! Да, не блестят с интелект, а повече с атлетични умения, но това не ги прави по-малко значими.

1. Вие от интелегенцията как им викате тестиси .
    2. Е хубаво то настоящето е неразривно свързано с миналото.
    3. Едно е да учиш там ,друго е да живееш .А за да се оправи нещо не трябва да чакаме някой да дойде да ни го оправи ,а сами да вземем нещата в ръцете си.
    4. Прав ти път ,който не иска да се бори за по-добро в собствената си държава бяга другаде .Значи хем се гордееш с наште герой хем за това са глупости от историята май и ти не знаеш какво искаш!?
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

Да, умни са! Да, не блестят с интелект, а повече с атлетични умения, но това не ги прави по-малко значими.
    Значи който има атлетични заложби е умен .
    brd.blog.bg

brd.bulboard.com

1. Вие от интелегенцията как им викате тестиси .
    2. Е хубаво то настоящето е неразривно свързано с миналото.
    3. Едно е да учиш там ,друго е да живееш .А за да се оправи нещо не трябва да чакаме някой да дойде да ни го оправи ,а сами да вземем нещата в ръцете си.
    4. Прав ти път ,който не иска да се бори за по-добро в собствената си държава бяга другаде .Значи хем се гордееш с наште герой хем за това са глупости от историята май и ти не знаеш какво искаш!?
    1.Аз не съм от интелигенцията
    1.1.
    1.2.ташаци беше напълно неуместно там,затова и беше просто
    2. Да така,но една държава не е добра,защото има велико минало.Оценява се сега каква е.
    3. Да, съгласен съм.Но 100% и ти искаш да видиш навън как е.За живот е много рано да се каже,но за учение и реализация в чужбина е страхотно.
    4. Много добре знам какво искам!

Обобщение : националните герои са велики,но България трябва да се оценява от сегашния си статус не какво сме правили преди.Не бягам, а се освобождавам, а на теб приятен престой в България до края на живота си.

Значи който има атлетични заложби е умен .

Пак се правим на интересни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си