- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Барак Обама vs Джон Макейн
Ако те интересува само "България и българите", значи си супер ограничен човек.Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.Не можеш да разделяш изобретенията на "създедени от черни" и "създадени от бели", все едно да кажеш че мъжа е по-умен от жената, само защото мозъка му е по-тежък.През всичкото време цветнокожите са били дискриминирани, само затова те не са се развивали наравно с другите - просто са нямали шанса да почнат.Първоначално написано от Националист
Ако Обама е справедлив и умен лидер (какъвто си мисля че е) той също не би окуражил специално отношение към цветнокожите.А пък и алтернативата е Макейн, който прави всичко, което Буш му каже и е толкова стар, че ще ритне камбаната преди да му е свършил мандата.
С последното с съгласен - въпреки, че харесвам американската образователна система, много от простите американци, ще гласуват за Обама, само защото е черен, което показва колко и ум имат в главата и, че колкото и да повтарят, че са толериращ народ, американците винаги ще имат някакви предрасъдъци.
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Веднага отговарям и благодаря за комплиментаПървоначално написано от Националист
![]()
![]()
![]()
Вярно е, че Древна Елада, Персия... са много по-развити цивилизации от африканските, но за да оценяваш една цивилизация трябва да се разгледат различни природни, религиозни... фактори.
Например на Балканския полуостров условията за живот са 100 пъти по-добри от тези в Африка, но въпреки това в Африка се е зародила цивилизация - въпреки тежките условия те и тогава са доказали, че са пекани, те са успели.Те са изградили общество и са го запазили.
Не мога само да разбера какво толкова имаш против черните, циганите - хайде добре, някои са кретени - но чернокожите винаги са били много добри хора и се чудя какво би провокирало такава омраза.Няма никакъв смисъл да се сравнява какво е било - коя цивилизация била по-развита и т.н. - , важното какво е сега, как решенията ни ще оформят бъдещето.Такива предрасъдъци като цвета на кожата са ми непонятни.
68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.
Преди да стъпи бял човек в Африка, най великото откритие по онези земи е бил аналния секс (буквално)...Първоначално написано от Funky_Jazzist
Сигурно преди да видят бял са се дикриминирали помежду си ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Мда, поредния бисер...Първоначално написано от Funky_Jazzist
For I am Winter born
А в Африка от кой са били дискриминирани!? В Африка има и полезни изкопаеми бол животни и растения за опитомяване ,ама не са ги използвали кой знае колко. За 10 хиляди години не са създали някоя цивилизация повлияла на човечеството .Мозъка на белите е по-голям от този на черните факт! Основното нещо в еволюцията е промяната на големината на мозъка.
Ама какво ти обяснявам нали съм прост расист.![]()
Щом обичаш България и българите си ограничен. Кое не е ограничено да рониш сълзи за американските войници или да пращаш помощи на негърчетата в Африка, вместо да гледаш да оправиш собствената си държва. Да помагаш на чуждите ли не е ограничено ,да им помагаш докато не те претопят или затрият заедно с целия ти народ или най-малкото докато станат по силни ,или нагли. Има нещо като естетвен подбор това важи и за народите.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Дай да си изясним нещо - нарекох те прост расист, защото коментара ти беше расистки - сега си само расист.Умен човек като видя - добре.Първоначално написано от Националист
Сега по темата : Африкнаците са дискриминирани СЕГА не тогава.
Няма абсолютно никакво значение колко е голям мозъка!Не си ли ичил анатомия!
Не съм казал, че щом обичаш България си ограничен, казах ако обичаш САМО България и не ти пука за другите страни.Лично аз се опитвам да гледам на света отстрани.От Марс знаеш ли какво се вижда - земя, не държави,хора - не черни и бели.Затова отказвам да "оправям собствената си държава", а да живея свободен, защото свободата е сила.
Къде са тежки условия бе !Те тия царсва не са ги правили в средата Сахара ,а покрай реките, където почвата е плодородна и има животни Африка един от най-богатите ,ако не ме лъже паметта и най-богатия на полезни изкопаеми континент! Едно от условията за цивилизация е писмеността такова нещо при тях е отсъствало освен в Нубия ,където използват египетските йероглифи и в Мали арабската писменост.
quote]Патриотизма е хубаво нещо, но не и когато е начин на живот.[/quote]
Левски,Ботев,Раковски,Бенк вски,Вазов и на други знайни и незнайни родолюбци живота напразно ли им е минал!? Мисли като пишеш!
![]()
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Левски,Ботев,Раковски,Бенк вски,Вазов и на други знайни и незнайни родолюбци живота напразно ли им е минал!? Мисли като пишеш!Първоначално написано от Националист
[/quote]
Мисля, това че не мисля като тебе не значи, че трябва да ме псуваш наум!![]()
Оставяй историята, глупости от миналото не искам да слушам.Важно е сега, трябва да творим бъдещето, не да се забиваме в предишни цивилизации и не знам си какви още глупости.
Първоначално написано от SiegHeil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мразя негрите. Просто ме интересува истината!Не ме интересуват живи и здрави да си живеят в Африка и Америка ,където са насила закарани стига да са далеч от България.
Ти за еволюцията учил ли си големината на мозъка определя броя на невроните в мозъка. Негрите са по силни физически от нас но са по глупави факт и от биологични и от историческа и от чисто културна гледна точка.
Всички ще имаме свобода само тогава ,когато имаме силна държава управлявана от истински българи родолюбци!
Не съм расист ,а расиалист.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Аз пък се смятам за реалист, но не съм съгласен да давам всичко от себе си в просперитета на България.Всъщност, то е в човешката психика да иска различното.Както казах на SiegHeil от Марс няма да видиш държави, ще видиш земя,няма да видиш бели и черни - ще видиш хора.
Кое са глупости от миналото бе плехар това ,че дедите ти са умирали за България за да можеш да живееш днес! Ботев и Левски глупаци ли са бе? Кое е умно да се претопиш в някоя друга страна!Това не са глупости без история,култура и традиций надали, ще можем да оцелеем като народ! Поне от елементарно уважение към дедите ни трябва да имаш някакъв дълг към родината !Българския народ не е някаква общност от хора събрана от тук от там българският народ е народ по кръв. Делата ни трябва да се водят от зова на кръвта ни!Мисля, това че не мисля като тебе не значи, че трябва да ме псуваш наум! funfunfun
Оставяй историята, глупости от миналото не искам да слушам.Важно е сега, трябва да творим бъдещето, не да се забиваме в предишни цивилизации и не знам си какви още глупости.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Да ама ние се гледаме достатъчно от близко за да видим разликите.
За Дарвин Куун и Д-р Джеймс Уотсън чувал ли си? Това са големи учени и 3-та са на едно мнение с мен за негрите.Както има по-умни и по-глупави породи(раси) кучета така е и при хората.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Да вкараме малко стабилни факти в спора..
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E8%F7%E8%ED%E8
Вземи оспори това ^^
For I am Winter born
Кръвта е течност, която тече по вените и артериите.Не чувствам никакъв дълг към никого и нищо.Важно е само сегашното, а то не ми харесва!Желая на България всичко хубаво, само защото близките ми живеят тук.Като толкова ти харесва да стоиш тук - добре,няма да те спирам - но България още не е добро място за живеене и мисля да не се ограничавам с нея.Първоначално написано от Националист
И моля те НЕ МЕ ОБИЖДАЙ.Обиждането е израз на слаба култура, която ти имаш претенции че имаш.
Аз да съм възразявал?!? Просто казвам, че интелекта не играе кой знае каква роля в изборите, защото Обама е наистина умен човек.Първоначално написано от Националист
Делото на Ботев,Левски и хилядите след и преди тях глупости от историята ли са ?Как няма да те обиждам лайнар! Такова изречение може ли да се каже от нормален човек!?
България му спирала възмжоностите лесно е да избягаш ,трудно е да се бориш.
Пък ,ако не ти изнася думата кръв да я заменя гени и раса. Защото расовата основа на българите е една.
1 ти почна с обиди така ,че незнам кой е с ниската култура.Пък ,ако е въпрос на ниска култура да се гордееш с Ботев Левски и всичките знайни и незнайни достойни българи ,вместо да викаш глупости от историята. То тогава съм с ниска култура!
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
До сега разпавяше колко са умни негрите.Аз да съм възразявал?!? Просто казвам, че интелекта не играе кой знае каква роля в изборите, защото Обама е наистина умен човек.Обама не го знам но негрите като цяло не блестят с интелекта си.
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
1) Не съм почнал с обиди - първият ти коментар наистина беше расистки, заради обидите към черните, и прост ,заради наличието на тъпи думи (ташаци) Това не е обида, а истина.Първоначално написано от Националист
2) Никога не съм казал, че не се гордея с тези българи.Добри дела са извършили, но просто най-важното е настоящето.Да се живее сега!
3) Погледни реално на нещата - не можеш да сравниш България с Англия, Германия,САЩ по качество на образование
4) Аз не бягам от България, просто човек трябва да се развива, а България ,засега, не отговаря на критериите ми за високи стандарти.И пак реално погледнато в Англия,САЩ... има много повече възможности отколкото в България.
Да, умни са! Да, не блестят с интелект, а повече с атлетични умения, но това не ги прави по-малко значими.Първоначално написано от Националист
![]()
![]()
1. Вие от интелегенцията как им викате тестиси .![]()
2. Е хубаво то настоящето е неразривно свързано с миналото.
3. Едно е да учиш там ,друго е да живееш .А за да се оправи нещо не трябва да чакаме някой да дойде да ни го оправи ,а сами да вземем нещата в ръцете си.
4. Прав ти път ,който не иска да се бори за по-добро в собствената си държава бяга другаде .Значи хем се гордееш с наште герой хем за това са глупости от историята май и ти не знаеш какво искаш!?
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
Да, умни са! Да, не блестят с интелект, а повече с атлетични умения, но това не ги прави по-малко значими.Значи който има атлетични заложби е умен .
![]()
brd.blog.bg
brd.bulboard.com
1.Аз не съм от интелигенциятаПървоначално написано от Националист
1.1.![]()
![]()
![]()
![]()
1.2.ташаци беше напълно неуместно там,затова и беше просто
2. Да така,но една държава не е добра,защото има велико минало.Оценява се сега каква е.
3. Да, съгласен съм.Но 100% и ти искаш да видиш навън как е.За живот е много рано да се каже,но за учение и реализация в чужбина е страхотно.
4. Много добре знам какво искам!
Обобщение : националните герои са велики,но България трябва да се оценява от сегашния си статус не какво сме правили преди.Не бягам, а се освобождавам, а на теб приятен престой в България до края на живота си.
Първоначално написано от Националист
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак се правим на интересни!