- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тривитаминол или Виатолин
Така , искам да ви попитам няколко въпроса . Първо в ветеринарната аптека , която ходих ми казаха , че в момента нямат тривитаминол и ми препоръчаха виатолин. Та искам да ви попитам дали Виатолин-а действа по същия начин като тривитаминол-а или не , и ако да каква е разликата ?
И втория ми въпрос е като измивате маската от косата си (тази с оцет-а , ракията и др) колко пъти я си измивате косата с шампоан , защото аз трябва да я мина към 3-4 пъти за да се махме напълно и после косата да не ми е на клечки , а не смятам , че това е много полезно за косата .
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
на мен ми казаха че е едно и също.Аз си я мия 1 път,ама търкам достаПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ami 2te sa ednakvi aa za 65ampoana 3 4 pati
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
A kakuv shampoan izpolzvaeshПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Дрън дрън.Има разлика да!Витамините АДзЕ са мастно разтворими.Виалитонът е на водна основа.Правете си сметка колко еднакви са двете и кое епо-доброто.Търсете ТРИВИТАМИНОЛ.КОлкото до измиването ако ти е качествен шампоана 1 макс 2 пъти и ще я измиеш.СМени си шампоана щом търкаш по 4 пъти.Боклук е.
е ако в маската слага свинска мас няма начин шампоана да измие маската от първия път!
L'orealПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Всъщност аз изобщо не можах да я измия тая мас от косата си, и сега не я слагам и си се измива чудесно. Абе хора, кажете ми, има ли изобщо ефект от този тривитаминол, аз ползвам от доста време и ефект - нула....Първоначално написано от albb
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ami qvno ne q pravish kakto trqbva ...Първоначално написано от Janeta_
![]()
Pp
Алкохола помага косата да ви се измие по-лесно. За това се слага ракия/водка.
Аз лично нямам абс нищо против тривитаминола, но гас, мас...ракия...не мога да издържа да имам на коата си.![]()
Едва ли са едно и също нещо.Ако си от София можеш да си вземеш тривитаминол от зоологическия магазин на ъгъла на Славейков или от пазара ситняково до Румънското посолство,точно до фонтаните има зоо магазин![]()
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio