.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ШАНСОВЕТЕ КОИТО ИМАМЕ-какво мислите??

Аз съм на 16,а той е с 4 години по голям от мен.Той работи а аз уча.Проблема е че сме от различни градове,но сме на 15 мин път с автобуса.Разбирам се с него,поне до колкото мога да преценя,смисъл и на двамата ни е яко като си пишем и т.н. Когато го видя просто ее...ддз страхотен..супер мил,забавен,чаровен,с най красивите очи..просто е най... Един път излязох с него но бях с една др приятелка,просто всичко стана без уговорка..отидох до работата му и така..Приказвали сме си за дали искаме нещо повече и двамата го знаем-искаме го..Но качили нещо от върре ме спира..доста съм лудичка по него,но проблема е че нямаме толкова общи неща,тъй като наистина не го познавам добре, но просто ме е страх от факта че ако изляза с него и няма да има какво да си кажа с него..и всичко ще е до там..всичките ми замисли и т.н... другото освен общите теми е че всичките му съгражданки са простооо адски луди по него просто той винаги е в устите на момичетата и е най атрактивния и обсъждания когато влезе в кафенето или някаде другаде..но не си милисте че е някакъв надут плейбой .. просто момичетата си падат по него доста... и има защо.. и просто второто нещо е че се страхувам че и да тръгнем няма да мога да го опазя и ще си хареса някоя друга..но за момента ме притеснява 1вото нещо което споменах като проблем..Е и ви питам как мислите,какви са ни шансовете да тръгнем и да се задържим..и т.н абе всичко което мислите го кажете..искам мнения..мерси предвариелно..

Щом толкова много го искаш - опознай го. Излезте няколко пъти и вижте дали нещата вървят. След това ще прецениш има ли шанс да се получи нещо по-сериозно между вас или не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

1.Осъзнай се.Заеби го.Всичко е временно
    2.Виж 1.

Град
    in my world!
    подкрепям предното мение
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

няма шанс за нещо сериозно.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

опознайте се повече, па може и да тръгнете, стига да не го осъдят за педофилия...( киддин )

Хахах давайте още коментари ..стана ми интересно едните са супер негативно настроени а другите не ..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Щом имате интерес един към друг опитайте да бъдете заедно,ние не можем да ти кажем някакви шансове в проценти,няма от къде да знаем такива неща.Още си млада опитай,какво имаш да губиш?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Опознайте се по-добре и от там нататък-времето ще покаже.По въпроса как ще го задържиш като е толкова "най"-ако сам държи на теб няма да си хареса друга в близко бъдеще.А теми за разговор винаги можеш да намериш,особено с човек,който ти е симпатичен,поне при мен е така, опитай
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здрасти. (:
    Няма как да прогнозираме бъдещето на една още незапочната връзка.Няма сигурни неща, а плановете по отношение на любовта са си чиста загуба на време.
    Била съм в сходна на твоята ситуация, имам предвид това с различието в характерите и интересите, когато всичко е изцяло на чисто физическо привличана и взаимен купнеж да се имате.Сладко е, но твърде мимолетно...Тоест страстта изчезва прекалено рано, а оттам се губи и смисъла на общуването/не по принцип, а специално във вашия случай/

Иначе за второто-глупаво е да се страхуваш, че ще изгубиш нещо, което на практика, все още не притежаваш.И е напълно нормално момичетата да въздишат по него, щом наистина е толкова атрактивен-замисли се и ти си била част от масата "фенки", но сега имаш възможността да се превърнеш в нещо по-специално, стига и той да го иска истински.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men imate 6ans,puk i ne gybi6 ni6o,+tva,ako toi naistina te haresva/obi4a nqma da si nameri dryga a teb te e strah da ne go zagybi6,to4no zatva ne pravi6 purvata kra4ka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Бъди с него пък каквото се получи. Има неща, които не може да контролираме.

Ami 6tom ste na 15 minuti edin ot drug nqma kakvo da mu misli6 v kraina smetka ima hora koito jiveqt v Sofiq no v razli4ni kvartali i mn pove4e vreme im trqbva za da otidat edin pri drug taka 4e rastoqnieto da ne te pla6i

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Ami 6tom ste na 15 minuti edin ot drug nqma kakvo da mu misli6 v kraina smetka ima hora koito jiveqt v Sofiq no v razli4ni kvartali i mn pove4e vreme im trqbva za da otidat edin pri drug taka 4e rastoqnieto da ne te pla6i
    Взе ми думите от устата.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ти си хлътнала по него.Тои работи,а ти ще си му играчка.Може и да е мил,но намерението му е в леглото.Остави го или поне придържайте приятелство доколкото е възможно.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Искам да допълня нещо важно.БИВШАТА МУ ПРИЯТЕЛКА Е БИЛА С ГОДИНА ПО ГОЛЯМА ОТ МЕНЕ И СА БИЛИ 10 МЕСЕЦА ЗАЕДНО!Някои коментари бяха едни такива че все едно че аз сам толкова малка а той е педофил и някви такива.. според мене 4 години е нормална разлика в годините ..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Sizl
    Искам да допълня нещо важно.БИВШАТА МУ ПРИЯТЕЛКА Е БИЛА С ГОДИНА ПО ГОЛЯМА ОТ МЕНЕ И СА БИЛИ 10 МЕСЕЦА ЗАЕДНО!Някои коментари бяха едни такива че все едно че аз сам толкова малка а той е педофил и някви такива.. според мене 4 години е нормална разлика в годините ..
    И какво от това.Всеки е различен.Тя 10 месеца,Ти може би 10 дена.Ами за всеки различно.По твои сметки 4 нормално ами от 6 нагоре
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

абе направете му фенклуб изчакайте го някоя вечер и го накарайте да брои онче-бонче с коя да е

абсолютно съм сигурен че като има толкоз негови фенки той знае за тях и просто се държи учтиво така че си го издухай от главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си