.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Какво бихте направили ако той каже...?

Какво бихте направили ако той каже, че това е краят?Ако каже: "Всичко свърши, бъди щастлива"?Ако не ви даде обяснение защо, ако просто си отиде? Бихте ли се опитали да си го върнете или бихте продължили напред....?
    Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Не мисля,че има такъв вариант.Всеки заслужава обяснение.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    in my world!
    м нищо ще му кажа ок и тва е сбогом,нито ще го търся нито нищо
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Не мисля,че има такъв вариант.Всеки заслужава обяснение.
    Да,ама не винаги го получава. :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на mynichka
    ще се усмихна и ще му кажа ми СБОГОМ
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

ако ТОЙ ми каже такова нещо...няма да обърна внимание. Виж, ако е ТЯ, въпроса ще е друг. Ама пак няма да обърна внимание, щото тя губи

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    ще се усмихна и ще му кажа ми СБОГОМ
    то ти си в ебаси филма, години, нещо?

ще си поискам обяснението и естествено, бих пробвала да си го върна (ако имам силни чувства де.. ако нямам, само с обяснението ще се размине)

нещо такова ми се случи,зарязаха ме... изяснихме се, но от този изяснителен разговор пролича че няма да можем да продължим пак.. така де..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Животът продължава със или без него. Момчета колкото щеш

Град
    In Your Dreams...
    Ми по-добре нищо да не ми каже, само "сбогом", от колкото да завършим по най-тъпия и брутален начин. Щом е решил да не ми казва и да не се караме и да завършим гадно, ок. Въпреки ,че после дъълго време ще мисля защо ме е зарязал и никога няма да намеря отговор.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Бих поискала обяснение

Живота продължава!

sly4avalo mi se e ne6to podobno. samo deto be6e s dymite 'ne me tarsi ne mi zvani ne mi p6i..zabravi za mene ;/' mai be6e sas sms nz..ama opredeleno ne be6e o4i v o4i. iskah obqsnenie-ne go poly4ih. opitah se da si go varna za6toto go obi4ah stra6no mn .. no i tova ne postignah. sega sme si samo priqteli sled dalag period v koito ne sme se vijdali i govorili. qzisnihme si ne6tata. vsi4ko e bilo zaradi pogre6ni precenki.. no si mislq 4e trqbva da prekratq i priqtelstvoto s nego za6toto taq 6ibana obi4 kam nego pak q ima nqkade v mene, makar i da e malko

Ако някой ми каже така,ще го послушам...И аз казвам чао и за мене повече не съществува!

Ше си гоня обяснението като наследство, после ше му тегля една здрава майна!

Град
    Around... :)
    Опредено ще искам обяснение, дължи ми поне това, да ми даде причина поради която ме зарязва.И въобще няма да се опитвам да си го върна.Колкото и да го обичам и да страдам няма да се унижавам да го гоня и да то моля да е с мен.Той губи, момчета има много.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Нищо няма да му кажа,щом е решил така няма да го моля за обяснение,ще си тръгна и толкова

Първо ще поискам обяснение, дори и само симпатии да изпитвам към него. След като ми го даде, ще преценя дали да се боря или не.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ще му пойскам обяснени,след това няма да го потърся,колкото и да го обичам

Nezavisimo ot vsi4ko obqsnenie trqbva da ima,osobenno ako vrazkata e dalga.zaslyjavat go i dvete strani!
    [/i]

Град
    Шумень
    Амиии ще се почуствам свободна и може би малко ще съжалявам за загубеното време с него. А то ще е загубено само, ако ми каже така без обяснение ;]
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Показателство за липсата на каквото и да е уважение...
    Дразня се от подобни постъпки.Несъмнено е по-лесно, просто да си тръгнеш от живота на някого, но болката която оставаш е несравнима..а когато не знаеш каква е причината за съществуването и, положението е още по-ужасно..
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Би трябвало да ти даде някакво обяснение,но щом не го прави значи или му е гузно..или не те е обичал толкова(поне според мен) И щом не е дал обяснение,а просто ми е казал "да бъда щастлива"-ще го послушам,ще си бъда щастлива и повече няма да го търся
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    in the city of wonder : )
    Всеки заслужава обяснение,но всеки го получава за съжаление.Ако някой го направи просто ще трябва да ми обясни каквото и да му струва.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Опредено ще искам обяснение, дължи ми поне това, да ми даде причина поради която ме зарязва.И въобще няма да се опитвам да си го върна.Колкото и да го обичам и да страдам няма да се унижавам да го гоня и да то моля да е с мен.Той губи, момчета има много.

А момичетата са свършили и ти си единствената?
    По темата-ще поискам обяснение на всяка цена.

Град
    Everywhere
    Естествено,ще си поискам обяснение.Няма да го гоня,независимо каква е причината за неговото решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си