.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Благоевград

НЕЩО ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ!!!

Probvala sum razni mazila, no lichno pri men ne e pomognalo. Skoro chetoh, che za zalichavane na striite se izpolzva svinska mas ili otaika ot kafe. Ta nqma li neshto podobno za celuliqta.. nqkoq domashna recepta, che lichno na men mi pisna s tezi kremove, na koito samo imeto i cenata sa golemi, a rezultata e nulev!
    С теб леко съм жестока,просто аз съм скъпа стока.Няма да ме притежаваш,sorry сладък САМ ОСТАВАШ!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    И аз съм чувала за утайката от кафе, пробвай нищо не губиш
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Ограничаване на мазните храни, тичане, а и масажи май се правят против това. Не знам, жените по - често страдат от това нещо все пак...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

И смяташ,че единия крем ще ти помогне!? То така става понеже.Движение и вода му е майката

Мега фен Аватара на Mi6inka
    много вода и движение...за утайката от кафе и аз съм чувала даже тука из форума съм срещала мнения, че помагало..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    много вода и движение...за утайката от кафе и аз съм чувала даже тука из форума съм срещала мнения, че помагало..

+1
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не просто движение, а тичане и яко потене
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka

+1
    +2 и лично на мен ми помага утайката от кафе
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен
    Град
    София
    Има едни масажори за целулит. Взимаш един такъв, кафе(утайката) и кремче и масажираш(първо кафето, после кремчето). И пиеш вода. Чела съм, че и плуването помага.

Това за утайката и аз съм го чела даже от мнения във форума се запалих, но така и не съм пробвала.. скоро ще пробвам, но ще увелича и водата и движението и ще намаля някой друга храна, защото знам, че само с едно нещо няма начин да се премахне..

Това за утайката и аз съм го чела даже от мнения във форума се запалих, но така и не съм пробвала.. скоро ще пробвам, но ще увелича и водата и движението и ще намаля някой друга храна, защото знам, че само с едно нещо няма начин да се премахне..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    е как се прави с тая утайка кво се прави,я някой да ми обясни и аз да пробвам!!!!!

zn 4e kaza bez mazila ama da ti kaja eveline krema beliq anticelulitniq e unikalen
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    на ЛуНаТа
    ТИЧАНЕ И МНОГО МНОГО ВОДА! не си купувай разни кремове.. те са пълни боклуци..само си даваш парите на вятъра..
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

И аз в момента се боря с това.Правя пилатес по половин час дневно за стягане, пия повече вода от обикновенно и вечер се мажа с един крем от Ейвън, който е с като масажор отпред, но мисля да го сменя с някой от Евелин, защото чувам че са добри, пък и на добра цена.Ям по-малко, газарано и сладко абсолютно забранени, хляб- най-много филийка на ден.Иии така, това от седмица-две мисля че има ефект, пък и от пилатеса се чувствам по добре Успех и на теб

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Значи аз правя следното

водааааааа
    фитнес ---спорт някакъв просто
    кремове-имам достаа
    масажи -самичка с кафе и мед

Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си