- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса.
Друг начин освен с преса има ли? Ще ме извините за невежеството, но не ми се е налагало до сега.![]()
Сешоар.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
^ +1
Има и дълготрайно изправяне, но се използва химия, така че доста ще ти навреди на косата.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
+1Първоначално написано от mIsS-kIsS
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Как по-точно става със сешоар? Със специален гребен? Извинявайте за неадекватността но наистина не ми се е налагало да го правя преди...![]()
П.П. за химия не искам и да чувам![]()
С кръгла четка за коса,минавая с четката,и през това време в близост до четката и косата сушишпо хубВО Е от пресаа,създава се много по голям обем
успех
![]()
"Да бъдеш добър човек,означава да притежаваш своеобразна откритост към света,способност да се доверяваш на несигурни неща,които са извън твоя контрол."
Марта Нъсбаум
Благодаря виии![]()
![]()
![]()
П.П. момче съм за това така питам..![]()
късата коса изглежда права тъй че ползвай тая оптическа измамаПървоначално написано от kkkl
:
I Love
Vania
Kabakova
Да но косата ми не е късаПървоначално написано от BoRe
![]()
амии.. една моя приятелка се изправя с ютия![]()
.. малко странно ми изглежда,но става много добре
![]()
ахахахахах![]()
не бях чувал за такъв вариант,но щом и помага....
![]()
![]()
Аз също познавам момичета,които предпочитат ютията пред пресата.Наистина става добре,и е по-дълготрайно (поне при въпросните момичета).
аааъЪъ колко ти е дълга косата за да ти кажа![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Извинявай,но това трябва да си ебаси глупака,за да го направишПървоначално написано от make_me_love_you
То нищо лично към теб,говоря попринцип.
Ютията си е за ГЛАДЕНЕ на дрехи,не за изправяне на коса.Има си специални уреди за това.
мне..даже напротив..защото пресата нагрява от двете страни а ютията от еднатаПървоначално написано от cLaDyRcHe
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от ju**
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
za men nai dobroto e presa prosto za6toto nemoga dase spravq sas se6oarasas iutia malko e riskovano za tova ostava Presata nai barzo i udobno za men
![]()
Има си специални серуми за изправяне на коса. Мисля,че Нивеа имаха такъв. Сигурно и други марки имат. Можеш да попиташ и фризьорката си,за да ти препоръча някой професионален. Серумът се слага на мокра коса, която трябва да се изсуши със силен сешоар и ефектът е супер. Поне при мен се получава много добре![]()
get off.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ам да питам ако се някой се изправя с ютия с каква ютия трябва защото нашата е на Tefal май беше деи е с пара как става тфа нещо
![]()
![]()
![]()
питам който може а да ми каже
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
освен с преса става и с балсам за права коса(на тафт са добри) + сешоар
Fuck you You fucking Fuckers
Сешоар, а за по хубаво изправяне сешоар + кръгла четка !
Е, в нормата е мисля...Първоначално написано от draki4ka
бретончето ми ще ми прободе очите ако го фиксирам с нещо...
отстрани почти не ми се виждат ушите а отзад е до средата на врата.Нещо такова...
Не е мн. дълга,но все пак понякога всеки косъм решава че иска да има различно мнение и става...
![]()
az se izpravqm s iutiq i stava mn dobre ne e mn polezno ama se polu4ava qko, a puk ako durja da mi durji super mn be ob6to zeto da e super izpravena polzvam i se6uara ama draki4ka nedei s paraako iska6 da si ebe6 maikata na kosata probvai
ama suvetvam te da ne go pravi6
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*