.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: po vreme na cikal

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ти тъпа ли си?!
    1.Има други такива теми!
    2.Ако си набор 86 значи наистина си доста зле!
    3.Как ще му даваш да се изпразва в теб?!
    4.Щом толкова го искате си купи Ескапеле и готово!
    5.Не мислиш ли,че е малко тъпо да правиш секс по време на цикъл?!
    6.Ако все пак сте го решили нека той да е с презерватив,защото кръвта от яйцеклетката бъка от бактерий и може да му се лепне нещо...
    7.Толкова ли не можете да изчакате да ти свърши или целта ви е той да се изпразни в теб?!

Пууу писна ми от еднакви теми вече
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Доста постове и нито един коректен отговор... Много знаете да поправяте хората, ама май никой не можа да даде що-годе смислен отговор.... Та да кажа по темата - Вероятността от забременяване в последния ден от цикъла е много малка, всъщност е почти невъзможно. За да съм по-точна мога да ти кажа, че всъщност дните, в които се забременява са само 2-3 в месеца - когато е овулацията на момичето. Не мисля, че трябва да се притесняваш или да пиеш хапчета, но др път бъдете по-предпазливи, защото в тази възраст хормоните бушуват, цикълът е непостоянен и забременяването е много по-вероятно, отколкото при зряла жена.
    Ето го ЕДИНСТВЕНИЯ компетентен коментар! Май май всички останали не са си учили по биология Знаете ли какво представлява мензисът? Олющване на ципата, ВЪРХУ КОЯТО СЕ ЗАХВАЩАТ ОПЛОДЕНИТЕ ЯЙЦЕКЛЕТКИ (т.е. даже и да се закрепи някоя, тя ще се изхвърли от организма). Овулацията (периодът, в който може да се забременее) започва около седмица, след като е свършил мензисът.

Т.е. - шансът да забременее е минимален. Ако все пак има някакви притеснения, нека изпие едно от най-вредните хапчета за жената (Ескапел), а защо пък не почне противозачатъчни? Тогава съвсем спокойно ще може да свършваш, където си искаш
    ПРАВО В ДЕСЕТКАТА аз свърших в 1 момиче точно преди като и дойде цикъла и после взе да и върви яко , и ся се чудя да и казвам ли да взима ескапел че вече минаха 2 дена

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors

Kato ti pisna, zashto izobshto pishesh w neq?!
    Sasho1988

Варна..

Град
    sofiqqq
    Ти тъпа ли си?!
    1.Има други такива теми!
    2.Ако си набор 86 значи наистина си доста зле!
    3.Как ще му даваш да се изпразва в теб?!
    4.Щом толкова го искате си купи Ескапеле и готово!
    5.Не мислиш ли,че е малко тъпо да правиш секс по време на цикъл?!
    6.Ако все пак сте го решили нека той да е с презерватив,защото кръвта от яйцеклетката бъка от бактерий и може да му се лепне нещо...
    7.Толкова ли не можете да изчакате да ти свърши или целта ви е той да се изпразни в теб?!

омфг ти си яко тъпа
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Доста постове и нито един коректен отговор... Много знаете да поправяте хората, ама май никой не можа да даде що-годе смислен отговор.... Та да кажа по темата - Вероятността от забременяване в последния ден от цикъла е много малка, всъщност е почти невъзможно. За да съм по-точна мога да ти кажа, че всъщност дните, в които се забременява са само 2-3 в месеца - когато е овулацията на момичето. Не мисля, че трябва да се притесняваш или да пиеш хапчета, но др път бъдете по-предпазливи, защото в тази възраст хормоните бушуват, цикълът е непостоянен и забременяването е много по-вероятно, отколкото при зряла жена.
    +1
    пс-единственото смислено мнение

_CuCuTy_-Писна ти от груби постове? Заради това в оная другата тема се 'зачекна' с мен =)

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    +1
    пс-единственото смислено мнение

_CuCuTy_-Писна ти от груби постове? Заради това в оная другата тема се 'зачекна' с мен =)
    {SeXy_BaBy}, ти различаваш ли грубостта от това да ти припомня някое друго правило.. Дори не съм се заяждала с теб : D
    Sasho1988

Варна..

Ами по всяко време е възможно

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Кои сте вие да го съдите... млъквайте всички!!!!
    Определено да
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си