.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Агата Кристи

За почитателите на великата авторка на криминални романи Агата Кристи, какво четете в момента и кои са любимите ви нейни романи? Какво мислите за творчеството й като цяло?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Град
    Шумень
    Та по темата - много ми допада, но пише много сложно. Въвежда много персонажи и малко се обърквам. "Трупът в библиотеката" е може би любимия ми нейн роман.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Чела съм само една нейна книга,беше преди доста време-"Зло под слънцето".В интерес на истината ми хареса,но не ми е фаворитка,за нея знам,че е английска писателка, авторка на многобройни разкази, повести, романи и драми с криминален сюжет.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    супер яки неща ...книгите не съм ги чела толкова за жалост, някой филмчета са гледала ...тва лято като ми остане време ще ги прочета най-накрая ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да се убива е лесно.Хубаво е романчето, леко психарско и определено те държи в напрежение.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на babity
    Последната книга, която четох беше нейна. "Илюзия с огледала". И въобще книгите и са страхотни. Наистина го има момента с претрупването на прекалено много персонажи, но като е по - заплетено ме държи под напрежение и през голяма част от времето започвам да си мисля за разни възможни завършеци на историята. Накрая не се стърпявам и "изяждам" книгата за 2 дни, максимум.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Последната нейна, която четох беше "Убийство в Месопотамия" или нещо от този род, заглавията й много си приличат Напоследък изгледаж и доста филмчета. В замундата има доста за Поаро. Последният филм, който гледах беше "Азбучни убийства" и беше доста по-различен от това, което съм чела и от това, което съм гледала. Определено ми хареса

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ама...ама ама без субтитри ли?
    Аз си дръпнах малко Поаро преди време и грам не можах да разбера.Толкова филми на англ. съм гледала без субтитри ама тоя белгиец ги говори мн странно
    Иначе адски я харесвам...класика си е "десет малки негърчета" макар че не съм я чела от години.На морето миналата година разпарчетосах още една книга нейна с 2 истории ама не помня имена

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ем, то аз не знам много английски, иначе пробвах един да изгледам без, ама ми се губеха някои изречения, то като цяло не е чак толкова сложно, ама накрая развръзката...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    OOoooo, obojavam Agata Kristi. Sega 4eta "Pet malki prasenca" i mnogo mi haresva. Edni ot lubimite mi sa "Neo4akvaniqt gost", "Da se ubiva e lesno" i "Ubiistvo v Mesopotamiq". Vinagi uspqva da me iznenada tazi jena Knigite i gi pro4itam za max. 3 dena
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от babity
    Наистина го има момента с претрупването на прекалено много персонажи, но като е по - заплетено ме държи под напрежение и през голяма част от времето започвам да си мисля за разни възможни завършеци на историята. Накрая не се стърпявам и "изяждам" книгата за 2 дни, максимум.
    Ооо и аз така започвах да си измислям завършеци, но спрях, защото исках да не знам какво ще стане. Иначе бих предпочела да прочета първо книгата и после филма.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми чела съм 4-5 нейни книги и мноого ми харесаха за 2-3 дни ги прочитам,просто ме грабват.И аз малко се пообърквам понякога,но така е по-интересно..Харесва ми това,че краят винаги е възможно най-неочаквания.От тези,който съм чела досега най ми хареса 10 малки негърчета.Всъщност сега,като ме подсетихте ще взема да си поръчам някоя книга от Хеликон,че от отдавна не съм...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аааа...много ме радват нейните книжки...можеш да се замислиш и да пробваш да разбереш кой е убиецът, ама се получава много трудно. По едно време много я четях ама реших да си направя почивка, а сега като видях темата пак ще си взема няколко нейни книжки.

Голям фен
    Нито я чета в момента, нито съм чела цялото й творчество, нито имам любими нейни творби. <3

Прекалено ми е скучна, единствено 'Десет малки негърчета' ми харесва.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

"Убийството на Роджър Акройд- Алиби", "Кутията с шоколадови бонбони", "Убийството на игрището за голф" много ми харесаха
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Чела съм само 2-3 нейни книги на английски, но стилът и много ми харесва. Снощи приключих една нейна книга "Crooked House" на английски, има интересен сюжет. Като цяло обичам криминалки.. досега съм чела най-вече руски, но и тези на Агата Кристи ми допадат много!

Град
    ^*в нас^*
    Аз вчера си поръчах "Котка сред гълъби" илии нещо такова,като ми я доставят утре или вдругиден ще кажа дали ми е харесала.Въпреки,че само убийство на игрището за голф от всички нейни книги,който съм чела не ми хареса,аа и смъртта на мисис Макгинти е смотана.Другите са тип-топ :P .
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Аз вчера си поръчах "Котка сред гълъби" илии нещо такова,като ми я доставят утре или вдругиден ще кажа дали ми е харесала.Въпреки,че само убийство на игрището за голф от всички нейни книги,който съм чела не ми хареса,аа и смъртта на мисис Макгинти е смотана.Другите са тип-топ :P .
    Ти да не вземеш да я прочетеш на същия ден или за ден-два? То и аз съм така горе-долу. Като се зачета и не ми се оставя книгата, но в един момент се усещам, че имам и други задължения.
    "Мистериозната афера в Стайлс" също е доста интересна.

Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ти да не вземеш да я прочетеш на същия ден или за ден-два? То и аз съм така горе-долу. Като се зачета и не ми се оставя книгата, но в един момент се усещам, че имам и други задължения.
    "Мистериозната афера в Стайлс" също е доста интересна.

Е може да не е на същия,но очаквам а я получа утре и в другиден ще имам мнение дали става.То си зависи от книгата дали ми е интересна,защото в къщи имам една,която миналата година съм я почнала и ся съм до половината,а има книги който за 2 дни съм прочитала.....
    Дензъл Ребеловски

в момента чета "Азбучни убийства" и ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си