.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на asasfdf

nokia s60v3 камера

Търся програмка-камера за nokia s60.първоначалната ми цел беше да намеря начин да изключа звука при снимане/започване на запис на 5700, но може би специална програмка би свършила повече работа

някой? айде де, мислех, че форумът има репутация на място с много софтуер спецове

я пак обясни :/
    Този профил не се използва!

когато врътна джиесемът, насоча камерата нанякъде и цъкна копчето за снимка или за започване на видео/прекратяване на видео, и се чува оглушителен звук, който е изключително дразнещ..
    искам да накарам този звук да изчезне.не мисля, че мога да го "изтрия" и определено не мога да го изключа, затова започнах да търся други варианти.
    започнах да си търся програмка, която да го хакне и да накара звукът да стане "невидим", тоест да не се чува.Не намерих.
    затова реших да търся програмка, която да кача на джиесема и да играе ролята на "комера application".да не ползвам default камерата на самия апарат, а да ползвам друга, която да има опция да не издава звук.
    пример за това е photoripe sp , която обаче навсякъде е с "certificate expired"..
    и понеже не разбирам нищо от такива неща, спрях дотук

Не може да няма начин да изключиш звука! Аз на моята нокиа успях... Вярно,че е друг модел,ама все пак!

Гледа ли в опциите?
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

гледах из опциите, четох и характеристиките в интернет.някои модели могат да се заглушават, други не..идеята на това "пиукане" е да не можеш да заснемеш някой, който не знае, че искаш да го заснемеш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си