- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На учителя с любов...
http://zazz.bg/play:bcadab5c
http://zazz.bg/play:c0ad898d
.............
Steel is my body and fire is my blood.
И аз мислех да пусна тема за това..нямам думи просто!Но както каза един от интервюираните учители"ние скоро ще заприличаме на ученици от училището на Хаджи Генчо.."
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз точно преди малко го гледах и точно щях да пускам тема за това
нямам думи..потресена съм
как за бога може да се случва това нещо..държавата ни върви все по надолу и надолу ..и ще стигнем дъното
![]()
от ден на ден си мисля все повече че няма надежда за повечето от днешната младеж
та те нямат обща култура..възпитание.. как може да се противопоставят на учител![]()
![]()
![]()
![]()
нямам думи ...
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
Масата български деца са неграмотни, учат по 2 чужди езика, но не владеят дори родния си. Невъзпитани, разхайтени, безчувствени и жестоки. Радвам се, че завърших училище навреме.
Prosto potresena... i tva sa 7,8 klas deca bez vuzpitanie i uvajenie kum nikogoSlava bogu imam kusmeta da u4a v normalno u4ilishte
13 godishni momi4eta da se predlagat na u4itelite si bez kapka skrupoli,13 godishni mom4eta da nalitat na boi samo za6toto u4itelq e kazal da si sedne na mqstoto,prosto neznam.Ami onazi deto neznaeshe kak se pishe "blagodarq" na angliiski,no negramotnostta e nai-malkiq problem
Kakto kaza reporterut spokoino moje da se nare4em selqcite na Evropa podrastvashtoto pokolenie
![]()
Много са ми странни хора, които се възмущават на чуждата неграмотност, но не виждат своята.
iliana_svoge, тя може да не знае как се пише 'благодаря' на английски, но ти знаеш ли, че НЕ ЗНАМ се пише отделно, респективно 'не знаеше'... Да не говорим за пълен, кратък член и пунктуация.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В този момент бих казал, че се радвам, че завършвам. Но после се замислям... ами после? После, когато трябва да живея в това общество, което ще се гради от тези същества в репортажа? Наистина искам да вярвам, че нещата ще тръгнат нагоре, но за съжаление тази извадка от ученическия живот далеч не е някаква аномалия или изключение - наистина състоянието на образованието Е толкова ниско и това е най-голямата трагедия в България в момента.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Е и? Гледайте себе си, а не по цял ден да стоите да коментирате някакви ретарди.
Много жалка действителност
Определено не са толкова много годините разлика м/у мен и тях,но същевременно разликата е много голяма по това което се вижда![]()
Но това би трябвало да е дългия и болезнен процес на създаване на 1 маса от излючително прости хора,които да бъдат лесно управлявани да отговарят на 100% на изискванята - сейр и храна,и всичко е добре
Може би нашия набор и 1-2 след нас са били последните,които са ги образовали всичко след това е...
Но найстина мисля че ще стане като в Бразили,които няма никаква професия и никакви заложби да се занимава с нещо,какво става?-Учител![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
виждал съм и по-лоши неща...
Това успокояващо ли трябваше да прозвучи?Първоначално написано от perkele1914
![]()
тва ако не са тъпи софиянчета, няма кви други да са
това със 'господине кога ще правим тройка' ме смаза тотално..
хахаха,пък едното говедо знаеше само да напише A.C.A.B. на английски.![]()
Смешник сиПървоначално написано от Mr. Nobody
![]()
1-2 набора след нас?! 90-91 са образовани?! Те половината 89 заклеймяват, като неграмотни, необразовани, тъпи и елементарни, ти говориш за 90-91. Не отричам, че НЕ всички са такива и разбира се, че има изключения, но масата от по-малките са под всякаква критика. Аз още докато бях в училище, 90-91 ги гонеше яко ку*валък. От там още започнаха да прогниват, а следващите вече съвсем.. 'да взимат пример'. апффПървоначално написано от DjBaloon
Жалка история. Но "ценностите" се менят...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всъщност това е кретенясване на новото поколение.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
А някой каза ли нещо за свестните ученици, а? Сминали някво училище в Кремиковци с цигани в него и айде дай да драматизираме.
Всички "герои" от това клипче заслужават бой! Никакви пари, телефони, излизания, а само бой! Ние също сме правили разни 'мизерии', но това тяхното е простотия без грам уважение. Велики са, защото отговарят нагло и обиждат учителите...
99% от тийновете, които са родени след 90-та година, са пропаднали, неграмотни и прости. Слава Богу, че завърших.
Що за глупаво и ограничено мнение ?Първоначално написано от Mr. Nobody
Истината е една. Ние сме способни на уважение и то бива засвидетелствано на ИСТИНСКИТЕ педагози. Явно съм имала късмет, че съм попаднала в училище с добра дисциплина и учители като цяло, но пак забелязвам, че има УЧИТЕЛИ и учители. При едните и най- голямото гаменче млъква и наляга парцалите, а при другите и отличника нехае. ..
Айде TENK Y![]()
Това е бившото ми даскалооочестно казано не показаха и една малка част от това което се случва там....просто нищо не показаха а истината е ужасяваща.....Много се радвам че се отървах...Мисля,че трааше да направят и едно такова филмче и с някоя от така наречените ''елитни гимназии'' там положението не е по-добро...
![]()
Down On The Farm!!!
И аз така мисля. Уча в училище, на което се носи ужасна слава на "наркоманско", защото в сградата ни се помещава вечерна гимназия и преди години са ставали разни инциденти. Не мога да кажа, че в определени часове дисциплината ни е мнооого по - различна от показаната във филмчето, но въпреки това е факт, че всяка година пред 12-токласниците ни валят предложения от университети в "чужбинско" и нямаме скъсан на матура. И аз съм се лигавила така пред даската като тези малоумници (с разликата, че часът беше по физика), но пък не мога да не кажа, че имам много добър успех и съм в клас, пълен с утайки, който все пак има един от най - високия успех в цялото училище. Не искам да кажа, че такова поведение е допустимо, напротив, просто не винаги едно такова държание е показател за нисък успех.Първоначално написано от axl_baby