.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Годините имат ли значение?

Аз съм момиче на 17 год и до сега намирах за нормално едно момче да е по-голямо от момичето най-много 5 години,но от няколко седмици много си падам по едно момче,което е 7год и половина по-голям от мен...Голям сладур е и от контактите ми до сега с него ми изглежда че е с акъла на 20 годишен..но не е ......разликата голяма ли е или просто трябва да се преборя с моите обеждения до сега????

Знам,че има мн такива теми,но там не открих отговора!!!!Пишете и кажете мнението си

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз имам 7 години разлика с приятеля ми, а тръгнахме, когато бях на 16, така че не се притеснявай

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А какво ще кажеш за 11 години разлика? Я да не ти пука

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Да ви иам разликите да ви иам ...
    кво е тфа 7 ... 11 ..
    ебати хората ...
    та я тая 11 год разлика ... още няколко и ще ти е баща бе ..
    лично мнение : най - много 4
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Ако се разбирате, допадате си и искате едно и също от една връзка, аз не виждам никакъв проблем.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

spored men sa mn , no zavisi ot choveka
    ChuDq se na Kade ....?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не е важно на колко си, важно е какво имаш в главата!

Никой не е казал, че ще се жените. Дори и така да е има много бракове с огромни разлики във възрастта.

Хората преди всичко са хора.
    И винаги когато приключиш една връзка и се захванеш с друг човек, и така пак и отново, ти винаги научаваш по нещо ново и различно от всеки следващ.

А и тук не става въпрос за някаква голяма и изпепеляваща любов, а просто за взаимоотношения между двама души.

Дали ще се хванеш с човек на твоята възраст и ще създадеш нещо пълноценно с него, или просто всичко ще е една несериозна работа, или с човек било то и с 8 години разлика всичко опира до отношение.

Ти си на 17г., значи той е на 24-25г. някъде.

Една моя приятелка е на 19г., нейния приятел е на 28г. от 3 години са заедно.
    Винаги по празници, събирания, купони когато ме е 'взимала' с нея приятелите на нейния приятел са между 25-30г. и не може да се каже, че са някакви хипер сериозни хора, които не могат да се забавляват било то и с момиче под 20г. Вярно е, че доста от тях последно време вдигнаха 2 сватби.
    Тук малко ще отида в една друга тема:
    На нейния рожден ден рождения си ден празнуваше и едно момче, което ставаше на 27г.
    Бяхме в един общ апартамент. Едните "по-малките бяхме в едната стая, а другите - в другата.
    Интересното беше, че всички идваха при нас и дори някои ни споделиха, казаха следното "Боже, колко е хубаво при вас, още сте млади, забавлявате се на макс, а като се събереме нашите си хора постоянно се обдъждат теми от рода на семейство, деца и разни ей такива сериозни теми".
    Мисълта ми е, че дори да си някаква хипер умна, свръх интелигентна и мега сериозна, онзи човек ще гледа на теб като на едно детенце (не казвам, че няма да се получи между вас), но той ще бъде с нагласата, че си някаква пубертетче с чувства. в което няма лошо

Мега фен Аватара на Pliok0019
    7 години не е много, ако наистина се харесвате. Не би представлявало никакъв проблем.

Re: Годините имат ли значение?

Цитирай Първоначално написано от Labtec
    Аз съм момиче на 17 год и до сега намирах за нормално едно момче да е по-голямо от момичето най-много 5 години,но от няколко седмици много си падам по едно момче,което е 7год и половина по-голям от мен...Голям сладур е и от контактите ми до сега с него ми изглежда че е с акъла на 20 годишен..но не е ......разликата голяма ли е или просто трябва да се преборя с моите обеждения до сега????

Знам,че има мн такива теми,но там не открих отговора!!!!Пишете и кажете мнението си
    не зависи толкова от цифрите в годините ви, а по-скоро от това доколоко си пасвате, знаеш, че има момичета на 17, които мислят и с акъла на 12годишни,,, просто вс си е до човека, но аз мисля, че няма такъв проблем
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Там,където се намирам
    Според мен няма проблем,не разликата е важна,а чувствата ;]
    За истинската любов няма граници :]]]
    Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TinkerBeLL ;
    ]За истинската любов няма граници :]]]
    а за фалшивата има, така ли?

Според мен - не

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Лично аз никога не съм отдавала голямо значение на разликата в годините,но ако тя е прекалено голяма тогава се предполага,че се създава проблем и то единствено в разликата в интересите и амбицийте,не толкова в цифрата.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и според мен 7 години не са много
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    In Your Dreams...
    Щом за вас двамата няма проблем ок , да не ви пука другите кфо ще кажат.. Аз лично имах наистина голяма разлика с моя [даже и тема имаше за тфа], но той реши да се разделим и аз уважих мнението му. Вярно липсваме си ама времето лекува.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

в любовта няма значение на колко си...с за любовта граници няма..аз на 19 а приятеля ми е на 25..така, че не се притеснявай
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Град
    Там,където се намирам
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от TinkerBeLL ;
    ]За истинската любов няма граници :]]]
    а за фалшивата има, така ли?
    А каква е фалшивата ???
    Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не годините,а сивото вещество има
    значение.
    Само заглавието прочетох.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Нямат никакво значение,всичко зависи от теб

Град
    Велико Търново
    Ако има истинска любов,годините почти не са от значение.
    Руса кукличка

Град
    Сливница
    е до някъде годините имат значение защото някак си не върви 12-13 годишно момиче да тръгне с момче на 19-20 години макар че вече стана на мода малко момиче да си хваща батко с кола и от малка да се прави на отворена обаче в твоя случей годините не са пречка и ако наистина го харесваш това изобщо не би трябвало да те спира

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Ако се разбирате, допадате си и искате едно и също от една връзка, аз не виждам никакъв проблем.
    i az taka mislq
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Li4no za men nqma zna4enie
    "Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    7 години наистина не са малка разлика. Но ако начинът на мислене и желанията ви се доближават, то проблемът биха били само предразсъдъците на околните.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

emi super, kvo lo6o ima, vob6te da ne ti puka a i ne e tolkova mn smisal az go vijdam savsem normalno :P a be q se obi4aite pak dr ne go misli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си