.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Животът ми....в един филм!

Основна идея: Една сексуално манипулирана тийнейджърка решава да даде урок на своя любим. Мелиса е тийнейджърка, която живее с майка си и баба си в Сицилия. Баща й е в чужбина. Връзката на момичето с баба й обаче е по-силна, защото тя е единственият човек на света, който я разбира.
    Един ден Мелиса и нейна приятелка отиват на купон в дома на техен съученик. Там тя загубва девствеността си с Даниеле, момче от училището, но преживяването далеч не е това, което си е представяла. Той я принуждава да направи нещо, което не желае, а след това я забравя за няколко месеца. Тя обаче се влюбва в Даниеле и прави всичко, за да привлече вниманието му. Той от своя страна решава да се възползва от създалата се ситуация и се обръща към нея всеки път, когато му се прави секс.
    Не след дълго Мелиса разбира истнските му намерения и рещава да си отмъсти. Тя задълбочава отношенията си с него, но започва да си води дневник, в който описва всичко...

Мелиса П. е нашумялата млада писателка Мелиса Панарело - сицилианско момиче, чийто първи роман 100 сресвания преди сън бе преведен и на български през 2005.
    Книгата, както и филмът са базирани върху тийнейджърския дневник на самата Мелиса, където тя описва отношенията с майка си и баба си, първите си стъпки в секса, нагоните на съзряването, първите връзки с момчета, обхващащи целия диапазон между привличане, страх, инстинкт за подчинение и надмощие, наивност и вулгарност. Още с излизането си от печат, романът предизвиква фурор. Наричат го скандален, извратен и какво ли не. Но веднага е преведен на повече от 30 езика. Едноименният филм е италианско-испанска копродукция, която съумява да намери удачния начин за показване на т.н. скандални моменти. Без да ги спестява, Мелиса П. стига до по-важното - до тънката граница между грозно и красиво, между истина и лъжа, между инстинктивните стремежи на едно израстващо момиче и двойнствеността на социалните правила, които то тепърва ще трябва да усвои.

иии...това е филм...казва се "Мелиса П." и е огледало на моя живот

Град
    Русе
    А това филм ли???И може ли линкче?или книгата e-book?
    ...

Ей...много хубав филм...еба си!

Само,че аз не го намирам из наще торенти...има го в някъв друг сайт и сега ми се тегли,ама нямам субтитри...ще видя дали мога да преведа някои английски субтитри...гледах трейлърчето...заслужава си.
    Ето...качих го във Vbox http://vbox7.com/play:aa408a82

Град
    Ямбол
    И ..... кофти наистина... горката писателка и горката ти...
    А може ли линк към филма?
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Само,че аз не го намирам из наще торенти...има го в някъв друг сайт и сега ми се тегли,ама нямам субтитри...ще видя дали мога да преведа някои английски субтитри...гледах трейлърчето...заслужава си.
    Ти си качила само 4 минутно
    ...

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Цитирай Първоначално написано от sexita

Ти си качила само 4 минутно
    еее това е трейлъра...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    И като се има на преджид 4е е ппо истиснки случей
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Аз направих субтитри :P

Град
    Sofiq
    То всеки си прави някакви си негови филмчета,филмира си се и накрая се чуди эащо му е толкова шибано.Но няма лошо де.Нормално. :]
    Така и така съм болна,сега ще гледам тоэи филм :]
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Мега фен Аватара на mynichka
    ще го гледам тоз филм :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Откъде мога да го изтегля?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си