Е чудя се, чудя се какво да правя и след като няколко мои приятели побързаха да ме обвинят в хомосексуалност (не бяха сериозни) или пък в пълен идиотизъм, защо да не пиша и тук, да видя какво мислите, надявам се да получа мнения ако не ви се пише, гласувайте

Да ви кажа предварително, че не съм гей нито съм тъп.

Та какво стана - Отказах се от "първи път", защото момичето беше напълно непознато (не беше красавица, но беше сладка) и на всичкото отгоре в кенефите на обществено място

Приятелите ми казаха, че съм глупак (да кажа само, от всички нас само аз съм детствен, което прави проблемът малко по-странен ).

Освен, че не мисля на секса с непознати като на нещо хубаво, а още повече в кенеф... просто не съм такъв. На всичкото отгоре харесвам друго момиче, което май не ме харесва и работата става доста сложна . Ама това го оставете

Вие как бихте/как сте постъпили в такава ситуация? Давайте менения няма значения от пола ви.

P.S.

Мммм дам, не си мислете, че не ми е поне малко кофти, че не се поддадох, но като цяло не съжалявам! Всъщност, сега чувствам, че щом тя ме е харесала (и не беше пияна, случката не беше в такова заведение), значе не съм абсолютен пън! (не знам как е при жените но при мъжете, когато не си го правил и знеш че всички останали са, те докарва до доста кофти мисли, например "Ебати грозника дето съм")

Моля най-загорелите потребители да не пишат! Техния отговор го знам