- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да умра
Аз съм съгласна с мнението на DJmx![]()
И да добавя не се давай толкова лесно на живота,приеми го като поредното испитание което ще те направи по силен и мъдър човек след като го преудолееш![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Първоначално написано от BаllFace
а така
я се вземи в ръце вместо да мрънкаш и да пускаш теми "искам да умра"
"имам двойка..приятелите ми ме зарязаха...родителите ми са тъпи"
бля бля мрън мрън
пфф баси..
in defense of our dreams...
Умна мисъл, но много трудно изпълнима. Не се депресирай така, това е моментно настроение. Ще намериш някой, който ще те обича истински. Ако имаш нужда от обич точно сега, си вземи домашен любимец.Първоначално написано от BаllFace
Всичко ще си дойде на мястото, don't worry, be happy!
![]()
Ами първото което е помисли си ако го направиш....родителите ти-нещото което най-много обичат в живота,най-красивото за тях нещо,което са сътворили в живота вече го няма???!?!?!??!?!?!?Както ти да загубиш тях..
Другото което е..това че ти си мислиш че всички те мразят е твой проблем..или по скоро...ти си го правиш проблем.....надали те мразят,просто ти така си мислиш.За да те мрази някой значи си направила нещо-промени се
Опитвай да правиш всичко възможно за да бъдеш ти щастлива и хората около теб..и малко по-ведро..какво е това искам да умра-като умрреш,проблемите свършват за теб,а за други стават още по-големи с твоята смърт!
така че по-ведро гледай от хубавата старна на нещата-забавлявай се с приятели!![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Искаш промяна!Искаш да избягаш..от всичко и всички.Е самоубийтвото не е решение..това е само признак на слабост.
Съветвам те да се промениш..Причската, дрехите,поведението,начина ти на говорене..Невероятно е колко много уважение може да предизвика една хубава дрешка у съучениците ти.Ако положението е чак толкова тежко смени училището и както казаха някои отиди при специалист.
"Самоубството е окончателно решение на преходен проблем."
Ами вкъщи и аз за всичко съм виновна...Може да ви звучи тъпо, но на мен ми омръзна всичко аз да правя у дома...И винаги за всичко, което се случва аз съм виновна...Няма ден, час, минута в която да не съм виновна за нещо..., но не искам да умра...В някоя моментна криза и аз съм искала да умра...Но след време като се замисля и виждам, че няма смисъл...
![]()
Епа умирай си...ше ми накривиш шапката шото...
абе ти ебаваш ли се с нас- темите-"искам да умра","ще се самоубия' и прочи са повече и от тея относно първия път![]()
ако всеки се беше самоубил след като е създал подобна тема-ми то България щеше до сега да се е самозатрила(или най-малко да сме в червената книга)
Я СЕ СЪВЗЕМИ-ничий живот не е толкоз преебан и безнадежден,че да си струва да се прекрати.Най-малкото никога нз какво следва
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ще ти кажа само,че ако всички умираха или искаха да умират при проблеми като твойте,а има много хора като теб сега нямаше да съществуваме!Всичко живо щеше да се изтрепе....тва не е решение,а щом смяташ,че ти се умира до сега да се беше гътнала вече,така че прави си изводите сама![]()
Лол , успокой топката бре. Живота е пред теб! Защо ти е да умираш !? И защо имаш такива мисли !? Ако не ходи на психолог- мисля че може да ти помогне до някаква степен. Или пък - най добре - най добрите приятели са - родителите ти ! Не се отчайвай от живота ! Просто това е глупост..Първоначално написано от pOleNcEtOy
Плюс това - ако си набожна - господ не обича самоубийците ! Смятат се за грешници! Винаги трябва да мислиш позитивно,трябва да си реалист ! Има една много добра мисъл от "Етика и Право" - Когато някои говори за вас,или пък се смее/ят,не трябва да мислите че говори/ят лошо за вас или ви се смеят от злоба. - просто недей така- изобщо не е хубаво.Ако не, не ходи на училище за няколко дни, успокой се, премисли малко- или пък говори с хората които мислиш че те мразят - виж какви са мненията им.. има много варианти!
Съвеста е много ценно нещо в днешно време,а на много хора им липсва ! Мисли позитивно - още един път ти го казвам.
Мога да ти дам много съвети, имам доста опит от скапания живот но - недей така душко!
"Съмнението в собственото ни достойнство е малодушно самоунижение!!!"
"Съдбата помага на силните!"
Срещу нас стоят: собственото ни малодушие,безразличието,ко варството и злобата на нашите противници! - волята е силата!
спокс и на мен ми се е случвало (не че вс са ме мразели но просто са ми се случвали куп нещастия на веднъж и направо съм се сривала) вс ще мине с времето...
Добре,да кажем така,че си мъртва,да чукна на дърво,и като умреш какво??Замисляла ли си се ,колко ще страдат вашите??А изопщо даваш ли си сметка,колко хорая те обичат??Вашите щяха ли да живеят с теб,ако те мразиха ,не те щяха да се оттърват по някакъв начин.Ако сички те мразиха,щеие ли приятели да имаш....
Не мога да разбера ващта логика бе деца.....Имате живот ,той ви е дар от Бога,изживейтего ,направете нещо хубаво.Вместо да седите и да се самосъжалявате,поставете си цели и ги гонете.Ще се чувствате много по- добре.
Понякога е по-лесно да се чустваш сякаш си единствения на този свят ,който се бори,който е обесърчен,недоволен или едва сварзващ двата края.Това чуство е лъжа.Но ако поспреш,ако намериш кураж да се бориш всеки следващ ден,някой или нещо ще те намери и ще оправи всичко.Помисли!
Im hot you are not!
Такам...това е от възрастта и пубертета.Няма никакъв смисъл да умираш.Просто знай,че винаги има хора,които са по-зле от теб.
И малко черен хумор-за погребението кой ше плаща?!![]()
Спокойно всеки е минал по този период да мисли,че той е виновен за грешките на другите и да му тежат някой неща.Давай ... ; )) стани и се пребори с това и си живей живота.Защото животът няма втора серия ; ))
я се стрягай .. живота е един .. как ще умираш !!
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
тва са глупости.........и аз съм имала такива мисли но това в краина сметка е от пубертета....така че всичко ще мине
И аз съм се чувствала така .. може би е заради пубертета![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]