- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да умра
Сега какво очакваш да ти кажем? Това е от възрастта и аз имах такъв период - не е лесно. Ти обаче недей толкова да мислиш, че никой не те обича, щото тфа е уникално тъпо. Преди да кажеш, че живота ти е ужасен и безсмислен, се замисли за хората, който са болни от неизлечими болести, но се борят за живота, сети се децата, които никога не са рабирали какво е да имаш майка и баща и никога не са имали нищо. А ти имаш нали?! Сега недей за се самосъжеляваш, а се стегни и намери причина да живееш и да си щаслива, защото живота е един и ти решаваш как да го живееш. Така че недей да позволяваш на разни тъпи хора или случки да те съсипват!
А на всички, които ти се издразниха за това ще кажа, че не са прави. Много хора точно в пубертета имат нужда от помощ а не от репликата:"оф тоя пубертет"! Ясно е, че на някои хора през тая възраст им е по-трудно. Иделно разбирам, че имаш нужда да чуеш нещо различно от другите и се опитах да ти го кажа, но си зависи от твоята гледна точка и мироглед. Късмет и дано всичко се нареди!
П.П. Ако имаш нужда да говориш с някой... пиши на ЛС (уча психология)
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Епа мацка споко и аз съм го преживяла тоз моментПървоначално написано от 24white24
изчакай малко и ако не ти мине ......