- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "България Умира"
И ти е забавно?Първоначално написано от nazistka*
Како, като ти плеснат едно наказание никво излизане от вас + спиране на нета, TV-та и всичко останало, защото са ги глобили пак ще си говорим!
Точно такива келеши и келешки като теб са проблем!
На 18 си - НЕ ТИ ЛИЧИ!
ПОГЛЕДНИ СЕ ОТСТРАНИ!
кой ще ми го плесне,бе,сладурче?
да ти го плеснат в челото,да ти го плеснат...
Забавница..Първоначално написано от nazistka*
И какви планове и мечти имаш реализацията ти в живота, сладурче?
Eпа направих си труда да го прочета. Браво на SWASTICA явно сме на едно мнение
Jebem te u usta, jebem te u oko
еее евала, не вярвах, че може да има толкова ограничен човек, който да си мисли, че пиенето и пушенето пречат на реализацията, ама явно съм се лъгал. тва е един от най-големите бисери, които съм чел някога.Първоначално написано от lizzard_92
Не съм казал нищо такова.Първоначално написано от Alco
Виж си подписа..
е не си го написала в прав текст, ама звучи точно така. момичето пие и пуши, кво общо има тва с реализацията??![]()
и кво ми е на подписа?
Приеми го просто като въпрос.Първоначално написано от Alco
И съм свикнал да ми говорят в мъжки род..
Виж си пак подписа, тогава.
пo-добре да гласуваш, щото обиваш гласа на един циганин или турчин дето гласува за поробването на България от дпс.. независимо коя партия или кой кандидат важното е да е Българин.. другото вече от тях зависи.. поне така смятам, че сте се оправи Нашата иначе така хубава държавица..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Не съм казал, че всички трябва да са еднакви. Даже е хубаво всички да са различни..
Просто тоя просташки манталитет се доразвива из дискотеките и всичката тая свобода, вместо да се коригира на време..
Е тая по-на горе ми се дуе, че се ебала на 14, пиела и пушела.. Е нема що..
Гордеят се с нещо, което е адски просто за постигане и всеки може да го направи, ако поиска.. Докъде така?
А на мен просто ми беше интересно да и видя плановете за бъдещето, без значение какви са. Е така, интересно ми е.
Може и на лично, ако те притеснява нещо..
Момче,говориш простотии и си противоречиш.Единственото, за което съм съгласен е това,че България е извор на малолетни курви и курупция.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
'тая' никога не се дуе.Първоначално написано от lizzard_92
имам много планове за вбъдеще. със сигурност обаче на Теб няма да ти се понравят.
кво да ти кажа,трябва да разбираш от нещо,ако искаш да си говорим за това нещо.
ти не го разбираш.и няма да го разбереш.и няма смисъл да го разбираш.точка.
а както атаката каза,целта ми в живота не е да уча право,да се омъжа и да си родя мнооого дечица.
Е, аз съм 14-годишно момиче, което не се вписва точно в тези ваши представи.![]()
Първоначално написано от lizzard_92
Хитлер, комунизма не ме кефи нещо.
The Spark
Абе, и мен не ме кефи кво е положението сега, ама...
Вие ако си мислите, че само в БГ е така сте в грешка. Съседската дъщеря чиста немкиня си мисли, че столицата на Германия е Вайлмюнстер, а е на 14 години и е на кичури и пуши и си има гадже и т.н.
На 17-18 години момичета от класа ми не знаят какво значи "секрет" и "ортопедия" (медицински клас сме), а на биномите изкарват оценки, които се равняват на българското 2-3-4 макс.
И пак си пият и пушат.
Е, да, не се късат да пият, пушат и да се правят на "гъзари" като в бг, обаче тук просто не може, но те си остават ограничени и самонадеяни за цял живот, което е още по- тъпо. Питат ги "какво хоби имаш" и казват "приятелят ми". Слушат, каквото дават по телевизията/радиото. По улиците хора почти няма.
Първите неграмотни хора, които познавам ги познавам оттук. Хора, които живеят напълно нормално, но са неграмотни.
А в бг не е толкова ужасяващо положението, има си куворля, има си и пълни кретени, но някъде по време на гимназията децата почват да се осъзнават. Ако не всички, масата. То ясно, че не стават всички изявени мислители, но поне решават за какво да се борят занапред.
Да не ви се случи да се видите с толкова ограничени хора, с които освен за телевизия и за други хора (клюкарстване) да не може да си кажете, убийствено се чувства човек.
Стягайте се и се доказвайте, като сте толкова интелигентни всичките, всеки си има глава на раменете.
България не умира, а се глобализира. Сърпрайз...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
^ Забрави негрите и циганите![]()
![]()
Глобализацията няма много общо с тея неща, той друго имаше в предвид.
Поне се надявам, защото и аз друго имах в предвид, хаха![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Всичко що е черно и рязано под ножа .
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Нямам никакво намерение да те разбирам в полит. насока.Първоначално написано от ATAKABG
Виж хорърите са друга работа.
и бтв Zeitgeist до колкото си спомням по едно време ми говориха, че за да влезе Джордж Буш младши в обществото на илюминатите бил мастурбирал там колко пъти затворен в ковчег.![]()
![]()
![]()
Смея се, щото спокойно казва именно и после почва да храни..
Ще го видя тоя филм.![]()
АААА вижте са-негрите са пичове.Верно,черни са,ама са пичове.Всичките,които познавам са супер готини и веселяги.Не говорете така за тях!
Modern swinger наистина ли е така и в Германия?Там до колкото разбрах от тебе е и по-зле о_O
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Еми от моята гледна точка е така. Аз не съм в голям град (макар че съм в близост до Франкфурт и ходя сравнително често) и положението е такова, мнението ми е основано на това, което виждам всеки ден.
И пият и пушат и ебат, да не както в българия, защото вкъщи по- лесно можеш да се напиеш и напушиш на по- малка възраст, обаче е факт, че средностатистическите деца/тийнове/възрастни тук са крайно ограничени.
Смешното е, че темата се обръща на расистка от анти-расистите, хаха.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!