.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Цитирай Първоначално написано от nazistka*
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    От едно известно време и аз си мисля по този въпрос..
    Първо смяна на манталитета на колкото се може по-голяма част от населението, после на цялата управленческа система!
    Никви цигари, алкохол и всичко от тоя род за лица под 21 години;
    лица под 18 да са си по домовете след 10:30..

.....

Бате,кой мислиш че ше ти спазва тва??

Аз имам 18,ама като бях на 15 примерно пак си се прибирах в 12-1 и нататък
    Пуша си и си пия,и от 13-14 годишна го правя,и ако поставят +21,мислиш ли ,че ше спра??
    И ти е забавно?

Како, като ти плеснат едно наказание никво излизане от вас + спиране на нета, TV-та и всичко останало, защото са ги глобили пак ще си говорим!

Точно такива келеши и келешки като теб са проблем!
    На 18 си - НЕ ТИ ЛИЧИ!
    ПОГЛЕДНИ СЕ ОТСТРАНИ!

кой ще ми го плесне,бе,сладурче?

да ти го плеснат в челото,да ти го плеснат...

Забавница..

И какви планове и мечти имаш реализацията ти в живота, сладурче?

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Eпа направих си труда да го прочета. Браво на SWASTICA явно сме на едно мнение
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Club Old Number One / RPU 24h

Забавница..

еее евала, не вярвах, че може да има толкова ограничен човек, който да си мисли, че пиенето и пушенето пречат на реализацията, ама явно съм се лъгал. тва е един от най-големите бисери, които съм чел някога.

Цитирай Първоначално написано от Alco

Забавница..

еее евала, не вярвах, че може да има толкова ограничен човек, който да си мисли, че пиенето и пушенето пречат на реализацията, ама явно съм се лъгал. тва е един от най-големите бисери, които съм чел някога.
    Не съм казал нищо такова.
    Виж си подписа..

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    е не си го написала в прав текст, ама звучи точно така. момичето пие и пуши, кво общо има тва с реализацията??

и кво ми е на подписа?

Цитирай Първоначално написано от Alco
    е не си го написала в прав текст, ама звучи точно така. момичето пие и пуши, кво общо има тва с реализацията??

и кво ми е на подписа?
    Приеми го просто като въпрос.
    И съм свикнал да ми говорят в мъжки род..
    Виж си пак подписа, тогава.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    пo-добре да гласуваш, щото обиваш гласа на един циганин или турчин дето гласува за поробването на България от дпс.. независимо коя партия или кой кандидат важното е да е Българин.. другото вече от тях зависи.. поне така смятам, че сте се оправи Нашата иначе така хубава държавица..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Не съм казал, че всички трябва да са еднакви. Даже е хубаво всички да са различни..
    Просто тоя просташки манталитет се доразвива из дискотеките и всичката тая свобода, вместо да се коригира на време..

Е тая по-на горе ми се дуе, че се ебала на 14, пиела и пушела.. Е нема що..
    Гордеят се с нещо, което е адски просто за постигане и всеки може да го направи, ако поиска.. Докъде така?

А на мен просто ми беше интересно да и видя плановете за бъдещето, без значение какви са. Е така, интересно ми е.
    Може и на лично, ако те притеснява нещо..

Момче,говориш простотии и си противоречиш.Единственото, за което съм съгласен е това,че България е извор на малолетни курви и курупция.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Не съм казал, че всички трябва да са еднакви. Даже е хубаво всички да са различни..
    Просто тоя просташки манталитет се доразвива из дискотеките и всичката тая свобода, вместо да се коригира на време..

Е тая по-на горе ми се дуе, че се ебала на 14, пиела и пушела.. Е нема що..
    Гордеят се с нещо, което е адски просто за постигане и всеки може да го направи, ако поиска.. Докъде така?

А на мен просто ми беше интересно да и видя плановете за бъдещето, без значение какви са. Е така, интересно ми е.
    Може и на лично, ако те притеснява нещо..
    'тая' никога не се дуе.

имам много планове за вбъдеще. със сигурност обаче на Теб няма да ти се понравят.

кво да ти кажа,трябва да разбираш от нещо,ако искаш да си говорим за това нещо.
    ти не го разбираш.и няма да го разбереш.и няма смисъл да го разбираш.точка.

а както атаката каза,целта ми в живота не е да уча право,да се омъжа и да си родя мнооого дечица.

Е, аз съм 14-годишно момиче, което не се вписва точно в тези ваши представи.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Е, аз съм 14-годишно момиче, което не се вписва точно в тези ваши представи.
    и ние кво?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    От едно известно време и аз си мисля по този въпрос..
    Първо смяна на манталитета на колкото се може по-голяма част от населението, после на цялата управленческа система!
    Никви цигари, алкохол и всичко от тоя род за лица под 21 години;
    лица под 18 да са си по домовете след 10:30.... бла бла бла.

Хитлер, комунизма не ме кефи нещо.
    The Spark

Абе, и мен не ме кефи кво е положението сега, ама...

Вие ако си мислите, че само в БГ е така сте в грешка. Съседската дъщеря чиста немкиня си мисли, че столицата на Германия е Вайлмюнстер, а е на 14 години и е на кичури и пуши и си има гадже и т.н.
    На 17-18 години момичета от класа ми не знаят какво значи "секрет" и "ортопедия" (медицински клас сме), а на биномите изкарват оценки, които се равняват на българското 2-3-4 макс.
    И пак си пият и пушат.
    Е, да, не се късат да пият, пушат и да се правят на "гъзари" като в бг, обаче тук просто не може, но те си остават ограничени и самонадеяни за цял живот, което е още по- тъпо. Питат ги "какво хоби имаш" и казват "приятелят ми". Слушат, каквото дават по телевизията/радиото. По улиците хора почти няма.
    Първите неграмотни хора, които познавам ги познавам оттук. Хора, които живеят напълно нормално, но са неграмотни.
    А в бг не е толкова ужасяващо положението, има си куворля, има си и пълни кретени, но някъде по време на гимназията децата почват да се осъзнават. Ако не всички, масата. То ясно, че не стават всички изявени мислители, но поне решават за какво да се борят занапред.

Да не ви се случи да се видите с толкова ограничени хора, с които освен за телевизия и за други хора (клюкарстване) да не може да си кажете, убийствено се чувства човек.

Стягайте се и се доказвайте, като сте толкова интелигентни всичките, всеки си има глава на раменете.
    България не умира, а се глобализира. Сърпрайз...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    ^ Забрави негрите и циганите

Глобализацията няма много общо с тея неща, той друго имаше в предвид.
    Поне се надявам, защото и аз друго имах в предвид, хаха

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Всичко що е черно и рязано под ножа .
    Чрез светло пиво към светло бъдеще!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Modern swinger
    България не умира, а се глобализира. Сърпрайз...
    именно.

така че СМЪРТ ЗА ЕВРЕИТЕ,ЗА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА,ЗА КАМЕРИТЕ,ЗА ПОЛИЦИЯТА,ЗА САЩ...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    май не разбираш,а?
    Нямам никакво намерение да те разбирам в полит. насока.

Виж хорърите са друга работа.

и бтв Zeitgeist до колкото си спомням по едно време ми говориха, че за да влезе Джордж Буш младши в обществото на илюминатите бил мастурбирал там колко пъти затворен в ковчег.

Смея се, щото спокойно казва именно и после почва да храни..
    Ще го видя тоя филм.

АААА вижте са-негрите са пичове.Верно,черни са,ама са пичове.Всичките,които познавам са супер готини и веселяги.Не говорете така за тях!

Modern swinger наистина ли е така и в Германия?Там до колкото разбрах от тебе е и по-зле о_O
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Еми от моята гледна точка е така. Аз не съм в голям град (макар че съм в близост до Франкфурт и ходя сравнително често) и положението е такова, мнението ми е основано на това, което виждам всеки ден.
    И пият и пушат и ебат, да не както в българия, защото вкъщи по- лесно можеш да се напиеш и напушиш на по- малка възраст, обаче е факт, че средностатистическите деца/тийнове/възрастни тук са крайно ограничени.
    Смешното е, че темата се обръща на расистка от анти-расистите, хаха.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си