Може би поредната, а може би първа по рода си тема в която ще засегна живота в България и всички българи.
Наистина ми е доста трудно и се въпросирам от къде да започна? Ще започна от природата ни.
България е страхотна страна с красива природа, която става мишена за масово изсичане, което е породено от увеличаващите се на брой строителни обекти. Хубаво е, но мислят ли за бъдещето? Колко чист ще бъде въздуха в Б-Я след 10 години? Ще дишаме ли наситения на вредни газове въздух или ще носим специални маски? Колко жалко е да убиваш нещото, което не пряко и не буквално ти дава живот, ако мога да се изразя така...
Страната ни регресира във всяко едно начинание. Но какво е виновна природата, че хората стават по-зле и от животните? Основния проблем в страната ни е настоящето поколение деца. Изключително голям проблем! Колко в момента си мислят, че трябва да цитират това и да започнат с конското "Кой съм аз, че да казвам какви са децата?", "Кой съм аз, че да задавам такива въпроси?")? За доста време обърнах голямо внимание на подрастващите и установих, че 90% от тях са така наречените: "безнадежни случаи".
Възрастта между 11 и 18 е възрастта на ранния секс и алкохолните забавления. Колко са момичетата на 17 години, които не са пушили, не са пили и не са правили секс? 2-3? Поне едно от нещата е част от техния манталитет... Всички след 13 са потенциални к*рви, които се водят по модата. На мода е да се е*ете на 14- започнахте да се чукате на 14, стана модата да се почвате на 12 - почнахте се на 12... Попадал съм на стотици изповеди от сорта на: "Аз съм на 12 и съм спала с 7 момчета, много обичам да духам, ако някой има голяма пи*ка да си остави скайп!", "Аз съм на 13 и съм голяма к*рвааааааааааааа, обичам да се чукам с различни момчета и не мога да се спра, но не ми пука, защото ми е кеф!", "На 15 години съм и съм влюбена в баща си, всяка вечер мастурбирам на негови снимки." Една вечер ми се праскаха чек*и и до мен беше братчето ми на 7 годинки, не издържах и му го подадох в устичката", "Много се възбуждам от мъже над 40 години, на 16 години съм и направо се подмокрям като видя такъв...", "Влюбена съм в бащата на един мой приятел, той е на 46 години, а синът му с една година по-голям от мен- на 17.", "Както си стоях в парка, дойде един мъж на възраст около 50 години изкара си пи*ката и започна да си лъска, аз се възбудих и започнах да му лапам, той искаше да ме чука и му дадох, но се притеснявам да не ми стане нещо, тъй като съм на 12 :S", "Праскам че*ии като си мисля за майка си, много ме възбужда.", "Имам си приятел и ме чука всеки ден, но все в дупето и сега се изпускам доста често. ПП- На 13 години съм :S, Какво да правя?", "Идваха едни работници и единия много ме изкефи, изкарах му го и започнах да му правя свирки, макар, че той е на 49, а аз на 14 :* Беше много яко, мисля, че съм влюбена в него :* "
Това е една много малка част, наистина адски малка част от поколението в Б-Я.
Разхождам се в морската и на една пейка виждам момиче на видима възраст около 15 да прави свирки на циганин на видима възраст около 40. Момичето беше сравнително красиво..
О, нека добавя още едно: "Наще ми даваха по 2 лв за закуска и не ми стигаха, решихме с една приятелка да направим пари. Секс за пари, ама сега след време се отказах, ама има някакви дядковци с които съм спала и ме търсят за още." Тази не знам на колко беше 15-16.. Може и 14.
"Как да се направим на големи? Възрастните пият алкохол, ние не можем ли да бъдем възрастни?" Джас 2 водки, Бълбук-мокета стана за пране.
Всъщност вие не пиете защото ви харесва, пиете, защото сте си поставили за цел да бъдете големи и да покажете на другите, че можете да пиете алкохол- Я ме виж, баце, бълбукам водка, чак Земята храня...
На 14 да се натряскаш за вас е напълно нормално, нали? Защо? Защото не се знае колко ще живеете и се живее само един живот, защо да не пробвате от всичко, а?
Ами аз не знам, защо не опитате да се боцкате само кочове, примерно? Нали от всичко трябва да се пробва? Не баш от всичко ли? А, значи което считат 90% от хората за правилно, това пробвате... Ясно. Чуха скинара и група смешковци се събраха и започнаха да бият КОЙТО ИМ падне. Приятели, знаете ли, че скинарите са етнически борци?
Не просто побойници! Когато си в компания от 20 човека, най-яко е да изпиеш най-много, защото впечатлението в този момент е достигнало своята връхна точка! Loosers.
Станаха и на мода наркотиците - започнахте да се боцкате и да смъркате, което за вас пак си е нормално... Във форума едно дете прави тема каква водка да взема и се започва дискусия сякаш обсъждат кои бонбони са най-хубави...
Такава водка, такава водка, сякаш 20 годишни пиянде-майстори, брате... Айде съвземете се, слезте на Земята! Да идат на екскурзия да се насерат от пиене, да стане нещастен случай-направяне с алкохол и тогава ще се питам на вас съвестно ли ще ви е? За препоръчителите говоря? Не? Защо? Защото всеки си носи отговорност ли? Ами ако му беше препоръчал да не го прави? Едно мнение няма да е от значение, защото другите ще са различни... Ами, ако всички му кажете да не го прави? По-различно ли ще е? Може би....
Тема какви наркотици използвате-Вчерашни насрани и напикани пикли и пикльовци започват да обсъждат видовете наркотици сякаш си споделят кои предмети им са любими в училище...
И теория изкарахте за полезното действие на тревата, ха, смешници.
Емо децата пък се филмират сякаш няма филми за тях... Вени, самота, глупости, бритони...
Абе хора, вие как ще гледате семейства?