- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "България Умира"
За к'во да идеш да гласуваш като всички са еднакви? И дали ако пък реша да ида да си пусна гласчето за някого, някога в тази държава ще имам повече права от един мангал, примерно? Е, аз не, че съм расист или давам зор... питам за някога, не че нещо... България е много хубава страна, невероятни места има, а от другата страна имаме и чудесни закони (изключвам тези, които в момента се опитват да гласуват, като онзи за етажната собственост), но изпълнението куца. Ето примера с тийнейдржърите: имаме си един хубав вечерен час, забрана за продажбата на алкохол и цигари... все такива хубави, необходими неща, ама докато чичко полицай ме среща в амнайсе часа да се сляпкам по улиците и започва да ми бибитка и подвиква от патрулката.... няма да има оправия! Даже днес си говорих и с майка ми. Аз никога не съм искала да напусна България, дали от инат, да си докажа, че и тук мога да преуспея или от някакво смешно чувство за патриотизъм, незнам. Просто никога не съм давала дума да се издава за заминаване - само на екскурзия, повече не. Е, в последните няколко месеца се нагледах на разни и разнообразни случки. На кой се опитали да му извадят апандисита, вместо да видят възпаления яйчник, кой се изгаврил със знамето и после държавата го щади... Ужас!Първоначално написано от the_hottie