- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "България Умира"
С твоити приятлеи така ше я вАзкресите бАлгарията,чи напраууу(точка)Първоначално написано от assd22
![]()
За някои неща съм съгласен,за други не.Тва,че са тъпи курви е ясно-трагедия.За цигарите-мисля,че здраво мислещ човек над 14 може сам да си определи плюсовете и минусите,които са повече.Тва е въпрос на личен избор-кеф ти пушиш,кеф ти не пушиш.Алкохолът също е въпрос на личен избор.Вредно е,както много други неща,но на някои хора просто им е нужен.Имам предвид,че някои хора са твърде срамежливи и не могат да се отпуснат,особено в комания,която не е точно като тяхната,но все пак имат общи интереси.Това да имаш черни петна е идиотско.Пиеш до толкова,до колкото да се отпуснеш малко.Случвало ми се е веднъж(преди 2 години) и не мисля да се повтаря някога.Накотици са си ташак работа.И най-вече тези,към които се пристрастяваш.Пробвал съм 2 пъти трева-може някои път отново,но да се твърди,че е полезна е смешно.Да така е и е доказано,но да кажеш,че пушиш защото е полезно >.< Към нищо не съм пристрастен и няма и да стана.
За природата си напълно прав-само я усират.Режат дървета правят пожари,за да построят някъв шибан хотел...Да идват дебели богаташи да си взимат по 40 палачинки(реален случай).Виж може от време на време да се отсекат малко дървета,колкото да направят една хижа.А и плюс това развалят природата.Животните емиграт от вековните си домове.
Тук ще напиша и за други неща.Колата и чипсовете са супер вредни,а тея се тъпчат кат невидели.Два-три чипас в училище,с две коли още навън и у тях.Тоя холестерол им ебава майката.
Абе въобще тука е много зле,но тук сме родени и ще се трае.Полицаите са супер зле-само рушвети са им в главата![]()
Между другото ти(SWASTIKA) почваш да ми првиш голямо впечетление.Странен,но все пак трезво мислещ човек.Малко предъбеден за много неща,но никой не е перфектен.Харесваш ми![]()
Ае,лека на всички съфоумци![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh